Miss Steel

Aneros - deVice

Aneros - deVice

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

deVice is een optionele manier om van de volledige siliconen ervaring van de bekroonde Vice te genieten, maar zonder de vibraties. Het gebied dat wordt gebruikt om de vibrator te huisvesten is gevuld met siliconen om het apparaat een gevulde binnenkern geven.

Deze schoonheid is een evolutie in prostaatmassage, gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap die je van Aneros verwacht. In tegenstelling tot andere producten op de markt, is iedere ronding van Vice anatomisch ontworpen om je lichaam te passen voor een ongelooflijke ervaring.

Kwaliteit is in de details. Aneros onderzocht elk aspect van de ervaring van een gebruiker bij het maken van het nieuwste product voor jou.

Superieur ontwerp begint aan de tekentafel. Zoals alle Aneros producten, werd de Vice anatomisch ontworpen om comfortabel tegen de prostaat te liggen voor een veilige en mind-blowing massage. Gemaakt van FDA-goedgekeurde materialen, wordt de Vice gevormd uit een hoge kwaliteit siliconen van medische kwaliteit wiens satijnen afwerking zorgt voor een comfortabel en gemakkelijk te reinigen ervaring.

Lengte: 12,1 cm
Inbrengbare lengte: 10,2 cm
Omtrek: 10,2 cm
Basis diameter: 10,2 cm