Miss Steel

Aneros - Helix Syn

Aneros - Helix Syn

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Het oorspronkelijke Helix design is vakkundig verfijnd voor een nog comfortabelere pasvorm, en met zijn stevige binnenframe heeft het nog steeds de stijfheid die nodig is voor de mind-blowing prostaat ervaringen waar Aneros beroemd om staat. De final touch is een coating van de mooiste beschikbare siliconen, voor extreem comfort en maximaal genot. 

De Aneros HELIXsyn volgt de mannelijke anatomie om zo de prostaat te stimuleren. Door deze druk en massage op de prostaat is het mogelijk hands-free en overweldigend orgasme te ervaren. Door de vorm van de HELIXsyn is deze gemakkelijk in te brengen is en dankzij de silicone coating voelt hij zijdezacht aan. Gebruik bij het inbrengen altijd een goed glijmiddel. De dikkere kop van de HELIXsyn en smaller lijf daaronder, zorgt ervoor dat de prostaat massager goed op zijn plek blijft zitten en tegelijk op prettige wijze te besturen is. 

De HELIXaneros stimuleert naast de mannelijke G-Spot ook het perineum. Een zeer gevoelig plekje bij de man tussen de anus en de ballen. Dit heeft een versterkend effect op de beleving van de prostaat massager. Het design van de HELIXsyn is dusdanig dat hij precies de juiste plek op het perineum weet te stimuleren. Hiermee is de HELIXsyn de perfecte prostaat massager voor mannen die kiezen voor ultiem genot.

Kenmerken

- Handsfree genot
- Perfect voor gevorderde en beginnende gebruikers
- Fluweelzachte siliconen voor extreem comfort
- Gemaakt van FDA goedgekeurde materialen
- Anatomisch ontworpen voor een perfecte pasvorm
- Op basis van het beproefde helix design, maar verfijnd

Kop breedte: 2,7 cm
Mid-rugbreedte: 2,4 cm
Steel naar perineum afstand: 4,4 cm
Inbrengbare lengte: 10,2 cm