Miss Steel

Aneros - Vivi Kegel Exerciser & G-Spot Stimulator

Aneros - Vivi Kegel Exerciser & G-Spot Stimulator

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 129,00

Product informatie

Bekkenbodem trainen & Sublieme G-spot en clitorale stimulatie

G-spot en clitorale stimulatie
Ontdek het plezier van gelijktijdige G-spot en clitorale stimulatie met Vivi. Vivi's gepatenteerde, anatomische vorm is ontworpen om precies de juiste plekjes te stimuleren, en met zijn krachtige motoren, brengt hij je tot ongekende orgasmes. Terwijl de arm jouw Clitoris verwend beweegt het inwendige deel zig heen en weer tegen jouw G-Spot.
Stimulatie van beide zal je een heerlijk orgasme geven.

Trainen van de bekkenbodemspieren
Eenmaal ingebracht, wordt de Vivi vastgehouden door de bekkenbodemspieren van de vrouw, waardoor ze de spieren die essentieel zijn voor seksueel genot en controle over de blaas kan ontdekken en oefenen. Bekkenbodem oefeningen zijn gunstig voor vrouwen van alle leeftijden, en vooral effectief voor na de bevalling.
Dankzij het ergonomische, handsfree ontwerp van Vivi kan deze de hele dag comfortabel worden gedragen en de Kegeloefeing-herinneringsfunctie op de Vivi App zal u laten weten wanneer het tijd is voor een snelle workout. De Vivi is perfect voor het versterken en sterk houden van deze belangrijke spieren.

Werkt met app
Gebruik de Vivi-app voor iOS- of Android-telefoons om te kiezen tussen 12 verschillende vibratiepatronen of om elk van de twee motoren afzonderlijk te bedienen. Voor Kegel-fitness heeft de app een trainingsherinneringsfunctie, zodat je het maximale uit je trainingssessies kunt halen.

Specificaties:
A. Totale Lengte: 13,2 cm
B. Inbrengbare Lengte: 6,4 cm
C. Breedte kop: 1,3 cm
D. Breedte arm: 8 cm