Miss Steel

Swipe to the left
10 May App gestuurde Seks
Laura

App gestuurde Seks

Of je nu pal naast elkaar in bed ligt, of aan de andere kant van de wereld. Dat mag jullie pret in bed niet drukken. App gestuurde sextoys zijn de uitkomst. Hoe dit precies werkt, zal ik je in dit blog uitleggen aan de hand van de 3 populairste app gestuurde speeltjes.

App gestuurde seksspeeltjes zijn ideaal voor stelletjes, maar ook perfect voor solo gebruik kan ik je vertellen. Het grote voordeel van deze speeltjes, is dat ze handsfree te gebruiken zijn en op afstand. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen genot kunt ervaren binnen de slaapkamer muren, maar ook tijdens openbare gelegenheden. Niemand ziet of weet wat er zich bij jou afspeelt beneden. Spannend! Daarnaast zijn deze speeltjes de uitkomst voor hen die een lange afstandsrelatie hebben. Toch intiem ondanks de afstand.

Lovense Lush Bullet Vibrator

Werking Lovense Lush Bullet vibrator

Deze fijne vibrator of ook meer een vibrerend eitje van Lovense breng je in in de vagina en kan door middel van een app op afstand van elkaar gebruikt worden. Dit kan via je smartphone of smartwatch. Middels een app stel je de vibratie patronen in maar kan je ook met elkaar chatten. Je kunt ook vibratie patronen ontwerpen op basis van muziek.

Wanneer je de Lush draagt en je wordt op afstand verwent hoef je je mobiel niet open te hebben op de app. Die kan je gewoon in je tas laten of op tafel leggen zonder dat iemand het ziet.

Deze vibrator is van zacht siliconen en draagt zeer comfortabel. Met de Lush kan je zolang deze aanstaat altijd connected zijn en je partner kan deze bedienen wanneer hij maar wil zolang de lush aan staat. De Lush die MissSteel verkoopt is de nieuwste versie van Lush en alle bugs die er waren zijn verdwenen. Geen disconnectie probleem meer maar een top product voor lange afstand spelletjes.

De vorm van de Lush zorgt ervoor dat de trillingen perfect op de G-Spot overgebracht worden. En het gedeelte dat uitsteekt zorgt voor de connectie. Maar dit gedeelte is zeer flexibel en tril heerlijk een beetje mee om je clitoris te plagen.

Wist je dat Lovense ook een speciale controle heeft voor Webcam dames of heren. Je kan de tijd instellen dat iemand de Lush kan bedienen en een link creëren voor op de klant zijn mobiel. Vervolgens geef je de link en er verschijnt een speciaal bedieningspaneeltje in de telefoon van de klant. De lovende producten zijn ook te contacten met je cam software en bij een fooi kan je de lovende hush of lush laten trillen.

Lovense Hush Buttplug

Hush app gestuurde buttplug

Deze waterproof buttplug kun je met een app op je mobiele telefoon besturen. Ook dit speeltje is ideaal voor seks pleziertjes op afstand. En niet te vergeten.. ook voor seks avontuurtjes in het openbaar. Dit seksspeeltje is uiterst stil, ondanks de krachtige trillingen. En zeer aangenaam om lang te dragen. Je partner of jij kan de buttplug op elke gewenste plek bedienen door vibratie patronen te maken of te downloaden. Ook een opwindende playlist kan het speeltje al lekker laten bewegen. Hush maakt net als Lush nauwelijks geluid dus niemand die weet dat jij iets spannends draagt. Makkelijk op te laden via USB kabel en gaat tot 2 uur achter elkaar mee.
Hush is verkrijgbaar in 2 maten namelijk met een diameter van 38mm en een diameter van 44,5mm.

Samen spelen met hij een hush en zij een lush of 2x hush kan ook. Je voelt dan beide de ingestelde vibraties.

Magic Motion Flamingo

Magic Motion Flamingo

Met dit vibrerende eitje voel je intense golven van genot rechtstreeks naar je G-spot - mits je partner hem goed bestuurd natuurlijk ;). De Flamingo is overal te bedienen via de Magic Motion app. Deze app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play store. Je hebt hier minstens Apple iOS 7.0 of Android 4.3 voor nodig.

Geile spelletjes in het openbaar bestaan vanaf nu niet alleen meer in stoute dromen. De Flamingo is eenvoudig in te brengen en vervolgens via Bluetooth op afstand te bedienen. Je zal pittige vibraties ervaren wanneer de besturende telefoon in dezelfde ruimte is, binnen een straal van ongeveer 10 meter. Maar via de app is de Magic Motion Flamingo zelfs aan de andere kant van de wereld nog te bedienen. En worden de vibraties er gelukkig niet minder op.

Binnen de app heb je diverse mogelijkheden om de vibratie patronen te bepalen:

* Zelf patronen instellen
* Via muziek
* Via een stem tijdens een telefoon-, facetime- of skypegesprek
* Via chatReacties (0)