Miss Steel

Swipe to the left
26 January Bezeten worden
Livia

Bezeten worden

Bezeten worden

Ik wil je! Je mond, je handen, je tong. Je heerlijke benen om mij heen geslagen terwijl ik jouw warme, natte poes tegen mijn gezicht voel. Met mijn tong lik je en met mijn lippen ga ik langs de jouwe. De mijne zacht, de jouw nog zachter. Zacht en heerlijk nat. Jezus, wat nat…

De elektrische schok die van boven tot onder door mijn lichaam trekt, maakt dat ik wakker word. Het overmant me en alles in mijn schaamstreek en onderbuik knijpt samen. Terwijl ik uit mijn slaap kom bovendrijven, realiseer ik me dat ik keihard klaarkom.

Erotiek in mijn slaap

De laatste tijd heb ik vaker erotische dromen. Ze zijn zo levensecht dat ik al een paar keer kletsnat ben wakker geworden. Maar nog niet eerder kwam ik ook klaar. Dat is nu wel anders. Ik denk zelfs niet dat ik ooit zo’n alles overtreffend lekker orgasme heb gehad.

Tussen de lakens

Pure geilheid. Ik droom over alle dingen die ik doe en bespreek met die mannen online. Ik ken ze niet, ik zie ze niet. Eigenlijk kunnen de meesten van hen me helemaal niets schelen. Ik ben nog steeds heel selectief met wie ik ook in levende lijve af wil spreken. Maar zo, vanachter mijn scherm, fantaseer ik de meesten van hen zelf tot de droomman die ik graag tussen de lakens en mijn benen heb.

Zacht gestemd

Grappig genoeg zijn dat absoluut niet de sportschool-gespierde, gladgeschoren, van olie glanzende jonge types met tattoos. Eerder zijn het de wat ruigere mannen met zachte handen, in bezit van een warme stem die mij zoetgevooisd naar grote hoogten brengt. Die stem, even sensueel als de aanraking van die hand.

Fluisterende adem

Op zijn adem loopt hij langs mijn rug omhoog en via mijn arm weer terug naar mijn onderbuik waar hij wat zachte sporen trekt. Met zijn tong even bij mijn enkel en weer die fluistering omhoog langs mijn been. Een tinteling vanuit mijn knieholte en als de stem bij de binnenkant van mijn dijbeen fluistert, voel ik hoe ik nat word.

In bezit

Even komt hij omhoog en kijkt recht in mijn ogen. De lome slaapkamerblik van iemand die klaar is om toe te slaan. Volledig overgeleverd ben ik. Aan hem, aan mijn eigen geile lust, aan het moment waarop hij mij in bezit gaat nemen. Want dat moet hij, nu, dat wil ik.

Of bezeten

Mijn bezetenheid is zichtbaar en hij voelt mijn hitte en totale overgave. Mijn mond is droog, zijn blik intensiveert en ik sla mijn benen om hem heen. Hij legt zijn gezicht in mijn nek en de fluistering begint weer. Een spoor naar beneden, over mijn has, mijn tepels. Alles strak en gespannen, zijn tong zachtjes langs mijn zij. Kusjes in mijn lies en verder naar mijn natte warmte.

Jezus, wat nat…

Reacties (0)