Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Luchtdruk of Trillen?

De beste Clitoris Vibrators

De clitoris heeft maar één doel: bevrediging.

Dit vrouwelijk genotsknopje is het enige orgaan dat geen enkele andere anatomische taak heeft dan voor seksuele opwinding zorgen. Dat kleine knopje is daarom enorm gevoelig en er is geen ander menselijk orgaan gevoeliger. 

Veel vrouwen komen niet klaar van penetratie alleen. Stimulatie van de clitoris tijdens de seks is wat veel vrouwen wel tot een hoogtepunt brengt. Want de clitoris heeft maar liefst 8000 zenuwuiteinden. De eikel van de penis ( die veel groter is dan ons knopje ) heeft er maar zo’n 4000. Uit maar liefst 33 onderzoeken van de afgelopen 85 jaar blijkt dat tussen de 50 to 75 procent van de vrouwen alleen een orgasme krijgt als de clitoris gestimuleerd wordt. En daarvoor zijn de meest verschillende sexspeeltjes ontworpen. Wij zetten ze voor jou op een rij.

Pleasure Air Technologie van de Womanizer

De womanizer is het eerste speeltje dat niet trilt maar werkt op luchtdruk. Alle andere speeltjes die verder genoemd worden werken door middel van trillingen. De iets zuigende werking in combinatie met de luchtdruk pulsen maken de Womanizer tot een ware orgasme kanon.

Je plaatst het kapje over de clitoris en dan .. let it go. De indirecte stimulatie van de luchtdruk golven brengen je binnen no time tot een heerlijk orgasme. Want het vacuum dat tegelijkertijd ontstaat zorgt voor een snelle bloedtoevoer naar de clitoris waardoor je enorm snel opgewonden raakt.

Nooit eerder kwamen zoveel vrouwen klaar van een sextoy. Maar liefst 98% bereikt een orgasme met de Womanizer. Ze zijn er in vele kleuren, maten en prijzen. Een echte aanrader ook volgens Heleen van Royen (Sexdagboek).
Er bestaan van andere merken ook luchtdruk vibrators. Deze hebben we getest maar hebben volgens ons niet de zuigende pulserende werking die de Womanizer heeft. Daarom verkopen we deze niet.

Opleg Vibrators

Opleg Clitoris Speeltjes zijn speciaal ontworpen om het gehele gebied van de clitoris te verwennen met diepe trillingen. Een opleg vibrator is dus een vibrator die alleen uitwendig gebruikt kan worden en zeer geschikt als een eerste vibrator.

  1. Een leuk en veel verkocht trillend hartje Heart Vibe van Rianne S. Een te schattig vibratie hartje in een mooi doosje dat heerlijke vibraties kent en maar liefst 10 standen heeft en waterdicht is.
  2. Het merk Fun Factory beroemd om hun sexspeeltjes met diepe vibraties heeft ook een topper ontwikkeld. Dit is de Volta G5. De curve past perfect over het schaambeen, en omhelst je vulva, voor een volledige dekking van je clit en schaamlippen.
  3. Svakom Echo is ook een mooie opleg vibrator maar kleiner dan Laya II. Ook gevormd naar Vulva en geeft heerlijke diepe trillingen.


Bullet Vibrators

Bullet Vibrators moet je zeker niet afrekenen op hun lengte. Deze bullets misschien klein maar ( meestal ) heel heel krachtig. Speciaal ontworpen om dat kleine knopje van jouw goed te verwennen.Door dit handige formaat zijn ze makkelijk tijdens de seks te gebruiken voor extra stimulatie. Ook handig voor onderweg, zo’n kleine bullet verdwijnt zo in je tas.

  1. De aller sterkste bullet is toch wel de bullet van We-Vibe Tango. Waterproof en heeft 8 standen.
  2. De Bullet Vibrator van Je Joue is ook zeer krachtig en heeft een handige sleeve waar de bullet mee aan je vingers te bevestigen is zodat hij om te toveren is in een vingervibrator.
  3. Rocks-off heeft mooie, sterke maar goed betaalbare Bullets uitgebracht. Minder rumbling dan bovenstaande de 2 voorbeelden maar ze brengen je zeker tot een heerlijk orgasme.


Hands Free

Tijdens de seks is het eigenlijk wel heel lekker als geen van beiden iets hoeft vast te houden.

  1. Hier speelde We-Vibe als eerst op in en kwam met de eerste Koppel-vibrator. Een speeltje dat zij kan dragen tijdens de seks. Het speeltje trilt dus van binnen en tegen de clitoris. Hij geniet natuurlijk ook mee van deze trillingen. Inmiddels zijn er al veel nieuwe steeds verbeterde versies verschenen. De laatste is We-Vibe Chorus. Met een afstandsbediening waar je in kunt knijpen. Hoe harder je knijpt des te intenser de trillingen. ook te bedienen via de APP.
  2. De dames van het merk DAME bedachten een seksspeeltje, genaamd Eva, dat de vrouw draagt tussen haar schaamlippen bij de clitoris. Ook deze heeft inmiddels een verbeterde versie. Super ontwerp , blijft goed zitten en trilt heerlijk lekker tegen je clitje.
  3. Wat ook goed werkt voor hands free stimulatie is een vibrerende cockring. De man draagt deze ring om zijn penis en daaraan vast zit een trillend uiteinde. Bij iedere stoot komt dit trillende deel tegen jouw clitje. Voor hem werkt de ring overigens om zijn erectie te verstevigen en duurt het langer tot een orgasme volgt.


Vinger Vibrator

Het is hemels wanneer je gevingerd wordt tijdens de seks. Wil je daar iets spannends aan toevoegen probeer dan eens een vingervibrator. Deze plaats je op de gewenste vinger en zo tover je jouw vinger om in een vibrator. Ook lekker voor Solo Sex.

1. De Dorcel Magic Finger doet zijn naam eer aan. Wand die vinger wordt omgetoverd tot een magisch speeltje. Met nopjes en 3 standen.
2. De dames van DAME products ontwierpen ook een Vinger Vibrator (foto). Deze dames weten gewoon wat wij willen tijdens de seks. FIN is de naam van dit heerlijke seksspeeltje en trilt als geen ander. Hij is zowel voor jezelf als voor hem goed vast te houden op een handige manier. Niet alleen de vibrator trilt maar ook je eigen vingers door de rumbly vibraties. Wat je eigen vinger al een vibrator maakt. Fin is USB oplaadbaar wat deze vinger vibrator iets duurder maakt.
3. Fun Factory BE-ONE is een geweldig nieuwe vinger vibrator. Ligt aangenaam tussen de vingers en tovert ook jouw vingers om in een vibrator. Gevingerd worden was nog nooit zo lekker.

Wand Massager

De wand Massager is eigenijk ontwikkeld voor een stevige lichaamsmassage. Maar natuurlijk werd deze al snel op het gevoelige plekje gezet door een beroemde porno actrice en was de wand massager niet meer weg te denken als sextoy.

  1. De Wand Massagers zoals de Europe Magic Wand en Doxy zijn de allersterkste omdat ze op het lichtnet aangesloten worden. Onhandig zo’n snoer denk je dan. Maar ze zijn extra lang. En ja als je t echt goed wilt dan moet je concessies doen.
  2. Zonder snoer raden we de Wand by We-Vibe aan. Niet zo maar een wand maar eentje die pas aan gaat in de buurt van de huid. Heeft diepe vibraties heeft en is te bedienen met de APP op je mobiel. Daarnaast worden er 2 opzetstukken meegeleverd. Eentje voor hem, die de Wand omtovert tot een masturbator en een ring die de trillingen op jouw gevoelige plekjes net even anders maken.

Ook interessant