Miss Steel

Swipe to the left
21 September Gelukkig leven in een gelukkig lichaam
Livia

Gelukkig leven in een gelukkig lichaam

Vlak voordat ik 40 werd, nu 3 maanden geleden, besloot ik dat er voor meer geluk ook meer spice in moest. In mijn leven en in mijn lijf, letterlijk en figuurlijk.

Al een kleine 2 jaar ben ik alleen. Maar na een lange, vermoeiende en vooral heel verdrietige scheiding, is het nu tijd voor mij en vooral ook voor mijn lijf. Die afgelopen jaren was er geen ruimte om zo te denken. Geen energie ook. Ik kon niet denken aan mannen of fysiek genot.

Meer genieten

Toen ik er weer beter in zat, merkte ik dat die lange ontzegging mij meer níet dan wel goed heeft gedaan. Langs mijn mond liepen (te) diepe lijnen. Mijn kaken stonden op strak en in mijn ogen straalde geen energie. Tekenen van teveel lijden en te weinig genieten.

Miss Steel en seks

Het eerste wat ik heb gedaan is Laura bellen. Mijn eigen Miss Steel die alles weet van dat genieten, of in ieder geval weet wat mij kan láten genieten! Schoorvoetend hoor, dat wel. Want ondanks het feit dat Lau mijn vriendin is en het haar niet intiem of gek genoeg kan zijn, is het wat anders om over seks en seksualiteit te praten wanneer het over jezelf gaat.

Tenminste, zo ervaar ik dat.

‘n Gelukkig lichaam

Maar toen ik eenmaal die drempel over was, was het all the way. Ik vertelde haar over mijn zelfverkozen celibaat. Het chagrijn dat dit feitelijk met zich meebracht. Het niet meer in extase komen en dus het missen van al die heerlijke bijverschijnselen die daar bij horen.

Zij sprak ware woorden: “Bij een gelukkig mens hoort een gelukkig lijf, Liev.”

Womanize me

Ik ging naar huis met haar nieuwste item en heb mezelf maar eens even een heel eind op een gelukkiger weg geholpen. Oh. My. God! De Womanizer: geen idee dat zo’n apparaatje bestond. Ik vond de naam al briljant en de werking nog meer. Keer op keer, en nóg een keer. Mijn lichaam en ik keerden terug van veel te lang weggeweest.

Zachte kleden, diepe zuchten

Nu, drie maanden later, zijn de lijnen al wat zachter. Vind ik. Zie ik! Met ogen waar weer leven in zit. Een lijf dat weer jubelt. Nog heel even en ik ga op jacht. Ik voel het aan alles. De zomer is voorbij, het is tijd voor kaarsjes, haardvuur, zachte wild-kleden en lange, diepe zuchten.
Jongens, ik heb er zin!

Reacties (0)