Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Ontdek anaal genot

Buttplug Tips

De eerste keer anaal? Neem een buttplug mee in bed.

Op internet is alles wat met seks te maken heeft gratis beschikbaar. Tik een seksuele term in op Google en de porno-sites vliegen je om de oren. Dat kan een reden zijn dat steeds meer mensen nieuwsgieriger worden naar andere vormen van seks, waaronder anaal. Wil je anale seks proberen en weet je niet waar te beginnen? Kies voor een buttplug om je plan te laten slagen.

Wat is een buttplug?

Een buttplug is de klassieker onder de anale toys. De plug zorgt ervoor dat je een heerlijk gevoel in de anus krijgt. Je kunt een plug bijvoorbeeld in doen tijdens de seks en dit zorgt voor een extra gevuld gevoel en extra stimulatie want de kringspier is erg gevoelig. Veel vrouwen vinden anale penetratie vaak net iets te heftig. Zeker wanneer je hier net mee aan het experimenteren bent. Bij een plug is het iets minder intens, maar wel een heerlijk gevoel. Het is dus een ideale voorbereiding op anale seks, maar ook als vervanging voor anale seks wanneer je dat iets te heftig vindt.

Met een buttplug maak je jezelf klaar voor anale seks en dat zie je terug in de vorm. De buttplug is breed aan de onderkant en puntig aan de bovenkant. Door de spitse punt is hij makkelijk in te brengen. De bolle onderkant zorgt ervoor dat je de anus rekt. Wel zo fijn als voorbereiding voor de anale seks. Er zijn ook Buttplug sets te koop. Met meerdere maten. Begin met de kleinste en bouw het langzaam op.

Voor wie is een buttplug bedoeld?

Plat gezegd: een buttplug is voor iedereen die anale seks wil proberen. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Met een buttplug stimuleer je de zenuwuiteinden van de anus, waardoor je op meerdere plekken tegelijkertijd kan klaarkomen. Met een vibrerende buttplug is die kans nog groter. Dit type is dus lekker om gelijk in de stemming te komen. Een siliconen buttplug is het fijnste als je nog niet veel ervaring hebt, omdat deze zachter is, makkelijk in te brengen en licht van gewicht is.

Hoe gebruik je een buttplug?

Begin niet gelijk te enthousiast. Dat zorgt voor pijnlijke taferelen. Neem de volgende stappen voor een succesvolle anale sessie:

1. Zorg dat je ontspannen bent. Als je relaxed bent, dan zijn je spieren dat ook. Voel je je gestrest die dag en zit je in je hoofd? Kies dan een ander moment uit voor de anale seks;

2. Gebruik speciale anale glijmiddel en ben vooral niet te zuinig. Liever iets teveel dan te weinig en pijn. Smeer het op zowel de toy als het gebied rondom de anus;

3. Probeer de buttplug langzaam in te brengen en voel goed of je verder wil. Bespreek desnoods met je partner een codewoord als het niet lekker is. Dat kan natuurlijk ook gewoon ‘STOP’ zijn;

4. Laat de plug even zitten en hou jezelf ondertussen lekker opgewonden. Ga door met het voorspel en geniet.

5. Haal de plug eruit en breng nog een beetje glijmiddel aan. Ben je klaar voor de penis of dildo van je partner? Ook hiervoor geldt dat je rustig begint en harder gaat als het goed voelt 🙂

Buttplug kopen bij Miss Steel? Dit zijn onze favorieten voor beginners

Wil je een buttplug kopen voor je eerste keer anale seks? Dit zijn onze drie keuzes voor beginners:

1. BSwish BFilled Basic roze – lekker klein in formaat. Ideaal voor als je nog geen ervaring hebt.

2. Satisfyer Booty Call zwart – traint de kringspier door de drie verschillende vormen in de set en zorgt daarmee ook voor extra stimulatie. De gladde siliconen textuur maakt het ook extra geschikt voor beginners.

3. Feelztoys FunkyButts – perfect voor als je iets meer spanning en sensatie wil. Het setje is voor allebei te gebruiken, afzonderlijk óf samen. De plugs trillen, zijn bedienbaar op afstand en zelfs stiekem in het openbaar te gebruiken.

Koop jouw buttplug bij Miss Steel en ontvang hem binnen 24 uur in een discrete verpakking bij je thuis.

Ook interessant