Miss Steel

Swipe to the left
12 July Gentl , Intimate Care

Gentl , Intimate Care

Gentl is de naam van het nieuwe merk voor de crème na het ontharen van de schaamstreek. Gentl houdt de huid soepel en zacht en zorgt er voor dat het niet gaat jeuken.
Als eerste kwam Gentle voor mannen op de markt, niet veel later gevolgd door Gentl voor vrouwen. Maar wat is het verhaal eigenlijk achter dit nederlandse merk Gentl?

Op het strand van Noordwijk
Het idee voor dit bijzondere product ontstond zomers op het strand van Noordwijk onder het genot van een Corona, een onverwacht gesprek over duidelijk daaronder geschoren mannen, zout water en jeuk ;-). De man scheert zich al weer een aantal jaartjes daar beneden net als de vrouw dus waarom is er dan niet iets voor na het ontharen om de huid te kalmeren en in shape te houden?

Zo ontstond het wereldwijd 1ste intieme verzorgingsproduct voor mannen. Gentl man is een alles-in-1 verzorgingsproduct. De crème verzorgt, verkoelt en verzacht de huid. Het geeft verlichting bij jeuk, roodheid en irritatie. De werking is direct voelbaar bij het eerste gebruik. Een ideale aftershave voor de schaamstreek dus.
Gentl Man houdt daarnaast ook nog eens de huid soepel bij wrijving en is dus extra geschikt voor sporters. Bij regelmatig gebruik remt het de haargroei. En niet onbelangrijk; de smaak en geur zijn aangenaam dus geen seksuele beperkingen.

Gentl man geeft je de hele dag door een fris, schoon en zeker gevoel.

Gentl Man
Een half jaar geleden werd dit eerste intieme verzorgingsproduct voor mannen geïntroduceerd: Gentl man Intimate Care. Een verzorging voor de mannelijke schaamstreek. Duizenden Nederlandse mannen gebruiken inmiddels het product. Het is vooral populair onder wielrenners, marathon- of triatlon deelnemers en andere sportlui. Al snel klonk er geluid van vrouwen die zich afvroegen waarom dit product er niet voor hen is. Daar is op ingehaakt en vanaf heden is Gentl woman Intimate Care voor 14,95 verkrijgbaar via MissSteel.nl , gentl.com en bij Dio Drogisterijen in Nederland en Suriname.

Gentl Woman
Gentl woman is eigenlijk een direct gevolg van Gentl man. Eerst was Gentl helemaal niet van plan om met een vrouwenversie te komen omdat gedacht werd dat er voor vrouwen als zoveel in de markt is. Maar Viviane, de Dame achter Gentl, kreeg steeds meer Facebook berichtjes en mailtjes van mannen die zeiden dat hun vrouw Gentl man gebruikte. Ze ging toen weer eens op onderzoek uit en bleek inderdaad dat er wereldwijd maar 2 of 3 producten zijn die de huid specifiek na het ontharen, verzorgen. En dan zijn ze vaak erg duur. Viviane heeft het recept van Gentl woman t.ov. deze producten laten verbeteren en de marge laag gehouden zodat het veroorloofbaar is. Verkoopprijs is €14,95. Top toch !

3C Formule
Anno 2017 onthaart meer dan 82% van de vrouwen (een deel van) haar schaamstreek en 40% van de mannen doet dit inmiddels ook. Ruim 60% ervaart daarna rode bultjes, jeuk en andere irritatie. Gentl woman Intimate Care, op particulier initiatief ontwikkeld, bevat de speciaal ontwikkelde 3C formule: caring, cooling, comfort. De crème helpt de huid herstellen na het ontharen; vermindert jeuk, haargroei, bultjes, roodheid en irritatie; en geeft een zijdezacht en fris gevoel. Het houdt de huid soepel bij wrijving waardoor het sporters veel comfort biedt.

Wat bevat de crème o.a.:

· Calming complex (anti-irritant, jeukstillend, helend)
· Hairgrow moderator (haargroeiremmer)
· Aloe Vera (verzachtend, wondhelend, anti-irritant
· Honing een natuurlijke antibiotica ( alleen bij Genlt Woman)
· Sheabutter (verzorgend, voedend, verzachtend)
· Zoete amandelolie (verzorgend, voedend, verzachtend)
· Argan olie (verzorgend, voedend, verzachtend)
· Glycerine (hydraterend)
· Menthyl lactate (slow release verkoelende werking)

Verschil Gentl Woman met Gentl man:

· de emulsie; deze geeft een extra zijdezacht gevoel bij de vrouw
· de geur; je neemt de honing direct waar, deze vervliegt na enige tijd
· pH-waarde is afgestemd op de huid van de schaamstreek

In beiden producten zit menthyl lactate wat naast verkoelend een licht deodoriserende werking heeft. Alleen in Gentl Woman zit nog extra honing (anti bacterieel).

Gentl review
Uiteraard hebben wij Gentl getest. Zowel de mannen als de vrouwen versie, en ze zijn beide echt geweldig! Het doet precies wat het belooft, voelt goed, ruikt heerlijk en vooral de husband was erg happy om inderdaad van die jeuk af te zijn.
AANRADER !!

Wil je Gentl Woman of Man graag bestellen klik dan hier!
Reacties (0)