Miss Steel

Swipe to the left
19 June ​‘n Heerlijke, eerlijke sekstoy
Livia

​‘n Heerlijke, eerlijke sekstoy

Nooit geweten dat je overspannen kon raken van dates of seks. Maar toch is dat precies wat mij is overkomen: ik was opgebrand, burned out. Letterlijk en figuurlijk.

Teveel mannen, teveel seks, teveel wensen van teveel types met dikke ego’s en te weinig naar mezelf geluisterd. En dat belletje begon te rinkelen nadat ik in een totale draaikolk terechtkwam waar het de BN-er en zijn, laten we zeggen aparte, wensen betrof.

Geknipt en geschoren

Niet alleen was er het op zijn teken in de houding springen en klaar staan op een door hem aangegeven tijdstip en een door hem aangewezen plek, alwaar ik opgepikt werd door een geblindeerde auto met enge chauffeur, maar ook was er zijn wens dat ik er dan op een bepaalde manier uitzag. En nooit iets dat ook maar leek op hoe ik zelf ben! Altijd verkleed, zwaar opgemaakt en tot in de puntjes geknipt en geschoren. De stress om dát elke keer voor elkaar te krijgen. Ik krijg het alweer benauwd nu ik het opschrijf.

Paniek in de tent

Want als ik niet gekleed was zoals meneer dat in zijn ego-gedreven hoofd had, dan was de avond (of ochtend) ook meteen behoorlijk verpest. En ik kan daar niet tegen. Daar krijg ik ook stress van; iemand die onaardig tegen me doet. En ik kreeg ook stress van het feit dat ik mezélf in die situatie bracht. Waarom zou ik mezelf dit aandoen? Ik voelde me steeds goedkoper en slechter, een prostituée maar dan een die het niet waard was om te betalen. Nou, dan doe je echt iets verkeerd.

Ik kreeg het er dus benauwd van en op een dag, toen ik het bekende nummer weer zag verschijnen op mijn mobiel, kreeg ik er ook nog eens hartkloppingen bij.

Gestalkt door de chauff

Op dat moment wist ik: dit moet stoppen. Ik heb zijn nummer geblokkeerd en me vervolgens drie weken lang in mijn huis verstopt; gordijnen dicht, lampen uit, zo min mogelijk muziek en alles wat ik nodig had om te leven online besteld en laten bezorgen. Dag en nacht kwam de auto met enge chauffeur op de gekste tijden voorbij en bleef soms een uur voormijn huis staan met draaiende motor. Pure intimidatie en doodeng. Tot het ineens ophield.

Een date om het af te leren

Na twee dagen niets dacht ik: steek het ook maar waar de zon niet schijnt, ik lijk wel gek! Ik reageerde op de vraag van een leuke man via een online datingsite. We ontmoetten elkaar en ik heb de hele avond zitten huilen. Huilen, huilen, huilen. De lieve date is ‘m na twee uur gesmeerd maar ik ben nog even een potje door blijven janken. Alles eruit.

Even geen mannen, even geen seks

De zelfontkenning, het over mijn eigen grenzen gaan, het willen behagen ten koste van mezelf. Eruit. Eruit. Alles eruit. En toen was ik doodop. Ik wilde even niet meer denken aan dates, mannen of seks. Kennelijk kan ook dat teveel zijn.

Doe het zelven met een heerlijke, eerlijke sekstoy

En toen, ineens herinnerde ik mij weer het begin van mijn avontuur. Toe ik net ontwaakte na al die jaren in een sluimerend saaie relatie. Het ontdekken van mijn eigen seksualiteit. De manier waarop ik mezelf heb leren ontladen. Het wakker worden van mijn lijf. Het mezelf liefhebben en geven van genot. Een heerlijke en eerlijke recht-toe-recht-aan staaf doet prima dienst ( voor mij Je Joue Uma ), maar oh my, wat werd ik ook blij van de Womanizer

Deze realisatie bracht mij weer boven Jan. Maakte dat de tranen eindelijk stopten en mijn bloed weer ging stromen. Het ontdekken toen en de herontdekking nu. Just what I needed. All that I needed

Reacties (0)