Miss Steel

Swipe to the left
06 April Karate en rood kant
Livia

Karate en rood kant

Karate en rood kant

Dat in mij een charmante kluns huist, heb ik je al verteld. Maar dat ik daarnaast ook een nogal ‘vluchtig’ type ben, dat is mijzelf de afgelopen maanden erg duidelijk geworden.

In al die jaren dat ik getrouwd was, is het niet in mij opgekomen dat ik ook om me heen zou kunnen kijken. Om te ontdekken wat er nog meer te koop was, zeg maar. Nee, zo trouw als een hondje en tevreden met het recht-toe-recht-aan. Eerst 3 keer per week, toen 1 en op het laatst was het prima als het eens per maand was. Voor de vorm deden we het.

Armoe tussen de lakens

Het enige wat vluchtig aan mij was, was de manier waarop ik mij door ons maandelijkse seks-moment heen sloeg. Mijn lijf lag er wel maar in mijn hoofd was ik heel ergens anders. To do-lijstjes formulerend of bedenkend waar de volgende vakantie naar toe zou gaan. En op het laatst steeds vaker opgaand in de vraag: “Is dit het nou?”

Nou, dat was het dus niet. Het is nu voorbij maar erop terugkijkend zie ik dat het een behoorlijk armoedige setting was, tussen onze lakens. We probeerden heus wel de hartstocht op te wekken maar nu pas kan en durf ik toe te geven dat die pogingen ook maar halfslachtig waren. Als je hart er niet inzit en je hoofd er niet bij is, dan staat het lijf 10-0 achter. Geen winnen en geen lol aan.

Onbegrensde mogelijkheden

Maar dat is in het verleden. Nu ben ik vrij. En ik voel me ook vrij. Precies dit, deze vrijheid geeft mij vleugels. Waarmee ik dus vluchtig kan zijn. En sinds ik op het internet de onbegrensde mogelijkheid aan mannen en wat ik ermee zou kunnen, heb aangeboord, het kunnen vliegen is mij een lief ding waard.

Dus de heerlijke man met wie ik avonturen in hotelkamers beleef, en die in mijn maag altijd een klein sprankeltje veroorzaakt, is niet exclusief. Hij weet dat en vindt het niet leuk. Maar het is zijn keuze om wel of niet met mij af te blijven spreken. Tot op heden blijft hij mij opzoeken. Kennelijk is mijn aantrekkingskracht groter dan zijn ego.

Bekende vreemdganger

Naast hem heb ik een wekelijkse rendez-vous met een BN-er. Heel spannend. Ik mag er niets over zeggen want dan ligt zijn imago aan gort. Ik trof hem op zo’n site van vreemdgangers. Daar staan vaak geen foto’s bij en ga je dus af op wat ze schrijven. Hij schrijft fantastisch. Ik viel als een blok voor zijn pure zinnen. En kennelijk zag hij iets in mij.

Hij stuurt mij 2 uur voordat we elkaar zien een appje waar ik moet gaan staan. Vaak is dat ergens op een parkeerplaats, daar laat hij mij dan oppikken. Hij vertelt me ook wat hij wil dat ik aantrek en waar hij zin in heeft. Eigenlijk vind ik het walgelijk, hij behandelt me als een privé callgirl. En toch geef ik er gehoor aan. Ik vind het spannend. Het maakt iets wakker in mij dat ik niet kende: ik wil behagen.

Karateka in rood kant

Ik kreeg net zijn bericht. Of ik mijn karatepak aan wil trekken, met zwarte band. Daaronder wil hij dat ik een rood kanten tanga aantrek. Verder niets, ook geen schoenen, alleen roodgelakte teennagels.

En ik moet mijn grootste dildo meenemen plus glijmiddel. Net als iedere vorige keer denk ik: “Ja dahaag, wie denk je dat ik ben? Ga je me straks betalen ofzo?” En toch ga ik het doen. Het klinkt belachelijk, ik weet het. Maar ik tril van spanning en nieuwsgierigheid.

Boos behagen

Aan de ene kant wil ik dus behagen en word ik heet van anticipatie. Aan de andere kant ben ik boos. Op mezelf, omdat ik zo’n kerel laat denken dat ik behaagziek ben. En omdat hij een vrouw heeft en háár kennen we ook allemaal van de beeldbuis. Kennelijk voldoet zij niet aan zijn fantasieën of wensen. Ik stop het weg, hun problemen zijn niet mijn probleem. Het enige wat ik moet doen is zorgen dat ik niets verraad.

Ik wil nu voor even precies dat: voldoen aan een beeld waar iemand zo geil van wordt. Dat wist ik eerder niet van mezelf, dat ik zo opgewonden zou worden van het feit dat een beroemdheid (want ik denk dat dit meespeelt) als was is in mijn handen, op het moment dat hij mij ziet en zich realiseert dat ik hem gehoorzaam.

Best gek hoe wij mensen werken.

Reacties (0)