Miss Steel

Swipe to the left
10 November Livia gaat LOS !
Livia

Livia gaat LOS !

Eindelijk! Overmorgen heb ik voor het eerst een “echte” date. Dat wil zeggen: een live-date, dus niet alleen maar geile berichtjes via de chat… Ik kan je een ding zeggen: ik vind het van te voren dood- maar dan ook doodeng.

Voor het eerst met een andere man afspreken. Voor het eerst me door een andere man laten verleiden. Voor het eerst met een andere man zoenen. Voor het eerst….

Rauwe seks

Het heeft even geduurd voordat ik de stap van een echt afspraakje durfde of wilde zetten. Want één ding wist ik zeker: als ik afspreek met iemand moet het ook leiden tot seks. Echte, wilde seks! Seks met iemand die ik nauwelijks ken. Bij wie ik me helemaal en totaal kan laten gaan. Rauw, hard, diep en grenzeloos. Van die seks waar ik altijd over las, maar die ik zelf nooit had.

Op de tweede plaats

Seks was in mijn relatie ‘voor erbij’. Het was wel lief en leuk, maar niet echt verzengend of bevredigend. En dat was oké. Meestal had ik er, als je me er heel eerlijk naar vraagt, eigenlijk helemaal geen zin in. Ik had met ermee verzoend. Dit was kennelijk hoe het was voor mij. Voor ons.

Hete chats

Maar nu is de beer los. Door mijn lijf gieren gevoelens waarvan ik niet wist dat ze bestonden, laat staan hoe ze voelden. Mijn hele wezen is gericht op bevrediging. Dit is begonnen met het verleidelijke chatten, met mijn siliconenvriendje erbij (Je Joue Uma - Deze trilt zo lekker hard ). Toen ik ontdekte dat ik soepel, vloeiend en keihard klaar kon komen van geile tekstjes. Bijna pijnlijk. Een gevoel opwekkend dat grenst aan verliefd zijn maar wat feitelijk gewoon lichamelijke lust is. Diepe, tot nu toe onbevredigde lust.

Verstoppen vanuit schaamte

Maar nu wil ik het voelen. Écht voelen. Van een warme man die net als ik alle grenzen wil slechten. Grenzen die we onszelf opleggen. Vanuit ik weet niet wat allemaal. Bij mij vanuit schaamte, dat is me wel duidelijk. Schaamte voor mezelf en de kracht van mijn gevoelens, het bang zijn niet goed- of mooi genoeg te zijn. Achter dat soort gedachten verstopte ik mijn seksualiteit.

Klaar mee en klaar voor

Dat is nu klaar. Dus ik heb een man uitgekozen. Een grappige man, niet perse een knappe man. Deze maakt me aan het lachen, hij is slim en hij heeft Heel.Veel.Zin. In mij! Dus volgende week is het zover. In de tussentijd probeert hij mij warm te houden via de chat. Maar ik hou hem daarin een beetje af. Ik heb ten eerste meer leuke mannen op het oog. En ten tweede, als ik enigszins hard to get speel, dan is hij straks als we elkaar zien, zéker niet te houden.

Ik kan bijna niet wachten….

Reacties (0)