Miss Steel

Swipe to the left
21 October Nieuwe spirit en vibrerend vriendje
Livia

Nieuwe spirit en vibrerend vriendje

Met mijn nieuwe spirit en voorgenomen plezier, heb ik mij aangemeld bij verschillende online datingsites. Ik heb de risico’s een beetje gespreid, dat leek me wel zo slim, en heb het nu dan toch écht gedaan.

Mijn leven is daardoor compleet veranderd. Overdag ben ik bezig met zo min mogelijk op mijn telefoon te kijken, anders kom ik niet meer aan werken toe en in de nacht leef ik me helemaal uit. Een gemiddelde van 4 uur slaap haal ik waarschijnlijk net, maar ik voel me meer levend dan ooit :).

Risico spreiden
Zo ben ik actief op een “echte” datingsite, één waarvoor je moet betalen omdat je anders niet kunt zien wie jou berichtjes stuurt en meestal ook niet kunt lezen wat ze zeggen. Daarnaast heb ik me aangemeld op een site waar alleen maar vreemdgangers op staan en af en toe iemand die wel vrij is. De gemene deler van de ongebonden mensen op deze site is dat ze zeker weten dat je veel seks kunt vinden zonder dat het relatie-gelazer oplevert: niemand is op zoek naar een diepgaande relatie want iedereen heeft die al! En natuurlijk kun je me vinden op Tinder.

De betaalde datingsite
Hier gaat het er eigenlijk wat braafjes aan toe. De mannen zijn net als ik op zoek naar echte liefde. Zou dat te vinden zijn op een site als deze? Ik vraag het me af. Maar de gesprekken zijn geïnteresseerd. Ik kan vertellen over wie ik ben, wat mijn dromen en wensen zijn en ik kan er ook van alles bij verzinnen. Ik heb er alleen nog geen man gevonden met wie ik ook echt wil afspreken.

De site voor vreemdgangers
Dit is heftig! De mannen zijn direct, hebben geen zin en tijd om er te lang omheen te draaien. Ze willen seks omdat het vuur tussen de lakens thuis is uitgedoofd. Of misschien hopen ze dat het door vreemd te gaan weer gaat smeulen. Eerst was ik wat voorzichtig maar inmiddels heb ik me al een paar keer telefonisch helemaal laten gaan. Stomende telefoonseks afgemaakt met mijn vibrerende en stotende vriendje : mijn onovertroffen Bi Stronic Fusion ( Fun Factory ) . Het is gek om te zeggen misschien, maar ik ben nog nooit zo hard klaargekomen als met deze combinatie van spannend, stout en intiem. Hier lust ik wel meer van…

Swipen maar
Op Tinder vind ik het tot nu toe vooral nog amusant. Wat een figuren staan daarop. En recht voor z’n raap is ook een strategie. Soms schrik ik me rot. Zit er zo’n man tussen die ik op straat ook vaak tegen het lijf loop. Maar die swipe ik sowieso naar links, ik wil geen avontuurtjes met mijn buurtgenoten.

Nog niet.

Reacties (0)