Miss Steel

Swipe to the left
04 January Poezen en poesjes
Livia

Poezen en poesjes

Poezen en poesjes

Mijn eerste seks date was precies dat: Seks met een hoofdletter. De andere mensen in de bar waar wij hadden afgesproken, hadden er geen handboek bij nodig. Zodra hij en ik elkaar aankeken was het voor iedereen voelbaar: dikke, vette, geile lust.

In mijn stoutste dromen was het niet zoals deze werkelijkheid. Ik had het niet eens kunnen bedenken, zoals ik al eerder schreef was mijn ervaring niet al te groot en zeker niet meeslepend.

Maar dit. Dít…!

Het was overweldigend. Voor ons beiden. Zo zelfs, dat we hebben afgesproken het bij deze ene ontmoeting te laten. Onze fysieke chemie heeft alles in zich om verslavend te zijn. En dat willen we niet. Hij om zijn redenen. En ik niet omdat ik wil ervaren. Veel. Alles. En verschillend. Maar jezusmina, wat een lekkere aftrap was dit!

Diepere betekenis

Ik kan nu vertellen dat ik alle hoeken van de hotelkamer waar we belandden heb gezien. En niet 1 maar wel 3 keer ben klaargekomen. Hoewel dit waar is, doet het geen recht aan hoe ik mijn zoete seks avontuur beleefd heb. Het was, nadat de eerste hitte was afgekoeld, vooral de warme loomheid en totale bevrediging die mij bijblijven en mij, als ik eraan terugdenk, in vuur en vlam zetten.

Happy landing

Sinds onze meet up heb ik al een paar keer een droom gehad. Een droom waaruit ik zo nat ontwaak dat ik mezelf met 1 vinger binnen 10 seconden naar een knallend orgasme breng. Deze droom weerspiegelt precies de lome hitte die mij op die hotelkamer in een spinnende poes veranderde. De eerder heus vrolijke maar ook afstandelijke en (te) luchtige Livia is geland! Als een poes op haar pootjes.

I have a dream

Nog dampend van de hete douche en het ongeduld me af te drogen, loop ik in één streep de badkamer uit naar beneden. Naakt. Why not, wie zou het kunnen zien? Toch heb ik dit keer, terwijl de trap een draai de gang in maakt, het idee dat iemand toekijkt vanaf mijn terras in de achtertuin. Aarzelend hou ik in maar zet dan toch mijn ene voet voor de ander, verder naar beneden.

Een rilling loopt over mijn lichaam, waar kippenvel de damp vervangt. Alles staat strak. Eerst kijk ik naar beneden hoe mijn voeten de treden raken. Dan hou ik mijn adem in en til mijn hoofd op. We kijken elkaar recht aan. Hoe weet híj nou waar ik woon?!

Verlegen sla ik mijn blik neer. Doorlopen is eigenlijk te eng maar hij heeft al een volle blik op mijn lichaam waar mijn tepels hard en huid strakgespannen zijn. Ik kijk weer op. Hij kijkt nog steeds, een kleine glimlach om zijn mond. Hij schat mijn tweestrijd haarfijn in en ik zie de lach in zijn ogen plaats maken voor iets anders. Met een lome, lustige blik laat hij ze over mijn lichaam gaan, heel langzaam, van boven naar beneden. Diep in mijn buik voel ik een pijnlijk prikkelend verlangen opkomen.

Ik neem een abrupt besluit. Alhoewel? Neem ik een besluit of is het nature calling? Hoe het ook zij, ik loop de woonkamer in en doe de openslaande deuren naar de tuin open, mijn ogen in die van hem borend. Hij moet een stap naar achter doen om de tuindeur ruimte te geven maar komt in een snelle beweging weer naar voren. Ik ben nog sneller; voordat hij het weet beweeg ik me katachtig naar voren, leg één hand op zijn schouder en de ander in zijn nek. Aan zijn haar trek ik zijn hoofd naar achteren en zoek met mijn mond de zijkant van zijn hals.

Hard en tegelijk boterzacht zet ik mijn tanden in dat heerlijke plekje en bijt, met mijn tong de huid die ik proef strelend. Ik druk me tegen hem aan. Mijn kippenvel is niets vergeleken bij dat van hem. Een machteloze kreun ontsnapt uit zijn keel, ik zet nog ietsje aan. Dit is teveel voor hem en hij zakt door zijn knieën, precies waar ik hem hebben wilde.

Nu is dit poesje aan de beurt.

Reacties (0)