Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Toytester Lady Mustache heerlijke en eerlijke reviews

Review Cobeco Toycleaner

Cobeco Toycleaner is een op water gebaseerde toy cleaner zonder alcohol. Bijzonder geschikt voor het reinigen van al jouw erotische speeltjes, uiteraard ook jou siliconen exemplaren. Leuke gewone, donkere en stijlvolle verpakking met een duidelijk logo. 

De Cobeco Toycleaner is eenvoudig te gebruiken met de spray-kop die erop zit. Alleen maar makkelijk om -overal grondig op, onder en tussen de spleetjes van je speeltje te kunnen. 

Ik merkte meteen dat deze geen geur heeft, iets wat ik een beetje mis, Ik ervaar altijd graag de cleane geur, of hoe vertaal je dit? Nadat je op het speeltje hebt gespoten laat je het ongeveer 1 minuut intrekken om dan vervolgens je toy grondig af te spoelen en droog te deppen met een propere doek. 

De beschrijving achteraan staat in het Nederlands, en dat vind ik ook een pluspunt. Het staat er ook in het Engels en in het Spaans. De tekst is zeer duidelijk omschreven wat het product is, en hoe je het precies moet gebruiken. Top dus! Maar op de verpakking staat echter een waarschuwing: kan irritatie veroorzaken. daar ben ik dan weer iets minder fan van. Steeds zeer grondig naspoelen is zeer zeker geen overbodige luxe. 

Verder werkte dit product gewoon goed, Ik nam men -bespeelde speeltjes- bij de hand. Ik  spoelde allereerst al het overbodige vuil eraf en spoot dan de Cobeco Toycleaner op m’n speeltje. ik merkte dat deze niet schuimde, maar wel alle vuil verwijderde. Nadat ik mijn speeltje opnieuw naspoelde merkte ik dat mij speeltje zeer schoon was.

Het werkt dus zoals het zou moeten.

Ook interessant