Miss Steel

Swipe to the left
14 February Valentijn & een Lift
Livia

Valentijn & een Lift

Over een hotellift en een sexy Flogger

Sinds een week heb ik een waanzinnig spannend contact met iemand die ik ontdekte op Tinder. Swipe links-swipe links-swipe links en ineens: boem! Wát een leuke man… Swipe RECHTS! Het is een match; hij had mij dus ook ontdekt J.

We hebben elkaar één keer heel kort ontmoet. Gewoon omdat we even wilden weten hoe we er 3D uitzagen en hoe we zouden klinken in het echt. Het klikte! Hij is voor mij zoals ik me de man voorstel waarmee ik het heel goed langer uit kan houden: slim, lang, knap op een niet zo gladde manier, yummy, grappig en een beetje stout. Lékker stout.

In het uurtje dat we elkaar zagen hebben we elkaar nog net niet over de tafel getrokken, wat een bizarre spanning bouwde zich heel snel op tussen ons. Binnen 10 minuten waren we van koetjes en kalfjes overgestapt op hoe onze eerste échte date er uit zou gaan zien. Allebei hadden we zin in iets spannends dat recht doet aan wat zich tussen ons laat voelen.

De eerste date

Picture this: foyer van een chique hotel. Ik zit daar, een beetje loom en moe van een week hard maar fijn werken. Nagenietend by myself met een heerlijk drankje. Dan komt hij binnen, ziet mij en besluit ter plekke: “Ik wil haar.”

Hij neemt ergens plaats vanwaar hij recht zicht heeft op mij. Ik voel hem; kijk op en zie hem. Hij blijft me aankijken, minutenlang, ogen strelen mij, dwingend. Zijn blik houdt mij gevangen en ik krijg het er bloedheet van. Mijn benen die over elkaar zijn geslagen zet ik nu naast elkaar. Lucht heb ik nodig, ik stik zowat.

Hij blijft kijken, niet alleen dwingend maar inmiddels ook bloedgeil sexy. Ik neem een slokje van mijn GT maar mors wat van spanning. Traag kruipt het via mijn kin langs mijn keel mijn decolleté in. Hij volgt de druppels en ik zie de spanning bij hem ook groeien. Letterlijk.

Hij staat op, traag, probeert niets te verbergen. Het kan hem niet schelen, iedereen mag het weten; ik ben van hem. Hij loopt op me af en blijft vlak voor mij stilstaan, hand naar mij uitgestoken. Ik neem ‘m aan, hij trekt me op, heel dicht tegen hem aan. Ik voel hem; gespierd en tegelijkertijd zacht met iets goddelijk hards dat tegen mijn onderbuik aandrukt. Hij likt als begroeting zachtjes de laatste druppel uit mijn hals: “Jou wil ik heel graag heel veel beter leren kennen. Kom je met me mee?”

Van voorspel naar lift

Alsof ik een keuze heb, volg ik hem met rubberen knieën naar de lift. Als we instappen en hij het nummer indrukt van zijn etage, trekt hij in dezelfde beweging met zijn andere hand mijn hoofd aan mijn haar zachtjes naar achteren. Hij kijkt diep in mijn ogen en ik verdrink in de zijne. Hij laat zijn blik glijden naar mijn mond en blijft daar hangen. Mijn lippen wijken als vanzelf en mijn mond wordt kurkdroog. Hij komt dichterbij, ik snak, hij laat me nog even hangen en geeft me dan de diepste, warmste en lekkerste kus die ik ooit heb gehad.

Dit alles bedachten we om 10 uur ’s ochtends. We moesten erna allebei weer verder voor werk. Ik stapte met hoogrode konen in mijn auto en heb me de hele dag van vloeibaar goud gevoeld.

Getting ready

Vanavond is het zover. We hebben sinds onze koffiedate slechts sporadisch geappt; de verwachtingsvolle zin is daardoor levensgroot. Uren geleden ben ik begonnen me klaar te maken: alles glad, alles zacht, alles mooi. Supersexy lingerie; warmroze kant met een klein zwartgoud draadje erlangs. Heel fijn, heel teer, heel stout. Een mooi grijs-suède broekpak dat perfect aansluit waar het moet en losjes zit waar het mag. En natuurlijk met een diep decolleté en de mooiste heels die ik in huis heb.

Mijn Valentijn

Ik ben klaar. Ik heb het warm en koud tegelijk, beef van anticipatie, spanning en lust. Ik ga vast en bestel dan een heerlijke GT. Als verrassing heb ik een klein cadeautje voor hem bij me. Het ís tenslotte Valentijnsdag en hij is mijn Valentijn. Ooit van een Flogger gehoord? Als ik hem goed inschat denk ik dat zijn avond niet meer stuk kan.

En volgende keer vertel ik je precíes hoe het allemaal is gegaan..

Reacties (0)