Miss Steel

Swipe to the left
13 March Wie is Livia ?
Livia

Wie is Livia ?

Wie is Livia?

Soms is dat wat je wil zijn, of in ieder geval hoe je wil overkomen, niet helemaal in overeenstemming met de werkelijkheid. In mijn dating avonturen wordt mij dat ook wel eens duidelijk. Soms zelf pijnlijk duidelijk. Letterlijk gesproken.

Mijn waanzinnig, sexy Valentijnsdate, met vooral waanzinnig sexy fore play, waarover ik jullie in mijn vorige blogverhaal vertelde, verliep in het begin exact zoals ik me dat had voorgesteld. Ik zat sexy aan mijn GT te zitten, hij kwam recht tegenover me zitten en binnen twee minuten hadden we het bloedheet. Zelfs de GT -mét komkommer- bracht geen enkele verkoeling.

Mijn inner seksbom

Dus zonder al teveel plichtplegingen haastten wij ons naar de lift. Alsof het voorspel dat we in onze fantasie hadden gespeeld, onze zinnen zó op scherp hadden gezet, dat er nu, nu het voor het echie was, geen ruimte meer voor was. Ik sloeg mijn drankje achterover en was er Helemaal Klaar voor!

En terwijl ik naar de lift liep, niet al te stabiel want op heel hoge hakken en met een GT die ineens aansloeg, werd ik bloedzenuwachtig. Shit. Deze man, ik heb torenhoge verwachtingen van de seks die we gaan hebben. En hij ook. En ik ben eigenlijk van mezelf helemaal niet zo’n enorme stoeipoes, en …HELPPPPPPP!!

Tijd om het heft in handen te nemen. Als ik dat doe, dacht ik, dan verdwijnen de zenuwen en kan ik me overgeven aan de inner-seksbom waarvan er toch echt ook een in mij zou moeten schuilen. Zo’n perfect type dat alleen maar doelbewuste blikken geeft en soepele bewegingen maakt. Als ik mij dat inbeeld, dan kan ik dat toch ook!

In control

De liftdeur ging open en ik liep naar binnen. Achter mij aan kwam hij en drukt op de knop. De negende verdieping was waar wij moesten zijn. “Nu!”, dacht ik en wierp met een snelle handbeweging mijn haar naar achteren en duwde mijn lijf tegen dan van hem. Hij reageerde verrast maar met veel enthousiasme. Zie je; zo moet dat!

Heftig zoenend duurde de lifttocht veel te kort en het loopje naar onze kamer veel te lang. Al ontkledend werd ik opgetild, en tegen de muur gezet. Ik voelde me een veertje en alsof ik niets meer hoefde te doen; hij deed álles. Wat een sterke en stoere kerel. Hij trok zijn eigen kleren uit en hielp mij met de mijne.

Harde landing

Maar precies daar begon het, daar terwijl ik tegen die muur geplakt hing, zonder grond onder mijn voeten en met buikspieren die het nog even hielden maar niet al te lang meer. Zoals dat in de film altijd gaat, zo ging het nu niet. Het uitkleden duurde net iets te lang en mijn gestel was net iets te slapjes. Zeg maar gerust, ongetraind.

Maar ik wilde me niet laten kennen en alles was te heerlijk en ineens, stortte ik langs de muur naar beneden, best hard, terwijl hij net nog het laatste stukje kleding uittrok en daardoor de druk op mij die maakte dat ik was blijven hangen, verminderde.

Ik kwam hard, onhandig en heel naakt ter aarde. En bleef daar heel even liggen omdat ik werkelijk niet wist waar ik moest kijken. En hij? Hij is geweldig. Hij moest lachen, niet om uit te lachen maar omdat hij echt vertederd was.

Turn on

Dus cool en collected, elegante stoeipoes? Mwahh, niet helemaal. Grappige en soms beetje klungelige enthousiasteling? Yep. Dat ben ik: Livia. Ik kan het maar beter onder ogen zien.

Hij hielp me overeind en gaf me overal heerlijke kussen waar ik zei dat het ‘pijn’ deed. Mijn gekneusde ego had hij met zijn lach al gesust. Het kussen ging over in monden, handen, tongen en ander zaligs overal. Best seks ever, urenlang.

En wat blijkt? Hij vindt mijn type juist een turn on. Want lief, leuk, slim, warm en ontzettend geestig. Ga door, ga door, ga door. Ja daar, ja daar, OH JA DAAR! Over turn on gesproken…

En dan heb ik de Flogger nog niet eens tevoorschijn gehaald. Dat komt de volgende keer wel.

Reacties (0)