Miss Steel

Swipe to the left
21 December ​Van hoogtepunt naar hoogtepunt
Livia

​Van hoogtepunt naar hoogtepunt

Zwevend van hoogtepunt naar hoogtepunt

Met kloppend hart en inmiddels in benen gezakte moed, sta ik voor de deur van de kroeg waar ik met hem heb afgesproken. Ik krijg de ene voet nauwelijks voor de andere. Mijn opzet was om een goede pot seks te regelen maar mijn neiging op het moment suprême, is om rechtsomkeert te maken.

Mijn eerste date via de datingsites. Holy shit, what was I thinking?! Straks is het een ontzettende engerd. Dat kan, ondanks de keren dat we aan de telefoon ons voorspel speelden.

Cold feet?

Ik zou hem eigenlijk drie weken geleden al ontmoeten. Maar hij moest afzeggen. Eerst dacht ik dat hij ‘cold feet’ had maar hij kwam digitaal terug en hoe. De afgelopen weken waren één groot, spannend feest. Bij de gedachte dat hij mij kon bellen werd ik al heet. Mijn lievelingsspeeltje ' de womanizer ' heeft overuren gedraaid. Soms was een appje in de ochtend al genoeg om mij de hele dag te laten uitzien naar het moment dat ik met mezelf aan de slag mocht.

Nu dus

Ik weet niet wat er met mij aan de hand is. Ik denk dat er heel veel seksuele drive in mij zit opgepot die er uit moet. Af en toe voel ik me gewoon vloeibaar; een lucide wezen tussen alle anderen. Ik zweef in een soort sluimertoestand door de dag. Het is een heerlijk gevoel. Tegelijkertijd moet ik oppassen de grip op mijn leven niet te verliezen. Maar ik leef! En ik leef nu, dus ik wil ook genieten nu het kan.

Warm, warmer, heet

Ik heb in mijn hoofd inmiddels een beeld geschetst van deze man. Hij heeft een best goede stem. Niet heel sexy diep maar gelukkig ook niet zo’n nasale piepmuis. Een man met een te hoge stem vind ik totaal onaantrekkelijk. Hij heeft een prettige stem: rustig en met een normale uitspraak. Geen accenten. Alhoewel, ergens in de diepte hoor ik een Noord-Hollandse tongval.

Ik zie dus een stoere man voor me, met robuuste inborst. Niet teveel woorden maar daar tegenover extra veel daden. Zo één die jou met twee vingertikjes naar grote hoogten kan brengen.

Kan iemand té geil zijn?

Hoe kom ik daar eigenlijk bij? Mijn god, hoe groot is de kans dat de werkelijkheid het niet kan opnemen tegen mijn fantasie? Torenhoog groot! Mijn geilheid heeft mijn realiteitszin aangetast. Maar nu, 3 seconden voordat ik ga zien of er íets van mijn beeld klopt, verdwijnt de door lust opgetrokken mist uit mijn hoofd en voel ik alleen nog maar de hysterische neiging om ‘m te smeren.

Come on, show him some

Dan duw ik de deur open en scan de tafeltjes en bar. Ik zie drie mensen samen aan een tafeltje en 2 types aan de bar. De ene zegt me helemaal niets en de ander heeft bekende contouren.

Het is ‘m. Hij kijkt mij ook aan en begint te lachen. Wow. Hij ziet er echt lekker uit… De moed lag zojuist dan misschien aan mijn voeten, iets anders komt ervoor in de plaats. Een heerlijke tinteling gaat via mijn buik naar beneden en blijft daar hangen. Een heerlijk, bijna pijnlijk, knijpend gevoel.

Ik loop, nee ik zwééf op hem af en hou hem gevangen met mijn ogen. Hij ziet wat ik wil en hij wil het ook. Dan ben ik bij hem.

“Hi. Ik ben Livia…”

Reacties (0)