• Klantenservice info@misssteel.nl
  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis
  • Discreet verpakt
 

Miss Steel

BLOOM by We-Vibe

BLOOM by We-Vibe

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 129,00

Product informatie

Bloom by We-Vibe : vibrerende Kegel-ballen met toenemende gewichten Genot met een extraatje. Beleef plezier terwijl je een nieuwe manier ontdekt om je Kegel-oefeningen te doen. Met zijn progressief toenemende verwisselbare gewichten van 10gram, 30gram en 45 gram voor het versterken van je spieren en diepe vibraties, is hij gemaakt voor genot. De vibraties zijn krachtig en diep en dankzij de 10 verschillende standen wordt trainen nooit meer saai.

Bloom by We-Vibe maakt het versterken van je bekkenbodemspieren leuk en gemakkelijk en mogelijk krijg je er ook meer bevredigende orgasmen door. 

HOE HIJ WERKT
Makkelijk: breng de Bloom in je vagina in en knijp dan samen om je bekkenbodemspieren te versterken. Wissel de drie toenemende gewichten af voor een hoger intern fitnnessniveau. Schakel de vibratie in voor extra genot. 

OPLAADBAAR
Gemakkelijk en eco-vriendelijk USB oplaadbaar: de Bloom is oplaadbaar en één lading is genoeg voor maximaal 90 minuten spel. Dure verspillende wegwerpbatterijen zijn niet nodig. Bloom waarschuwt waneer de batterij bijna leeg is. Als je weet wanneer Bloom moet worden opgeladen, staat hij klaar als jij er klaar voor bent. 

WATERPROOF
We willen je niet in je spel beperken. Daarom hebben we Bloom 100% waterproof gemaakt: gemakkelijk om er overal van te genieten en handig bij het schoonmaken. WE-

CONNECT
Met de gratis We-ConnectTM- app zorg je voor extra genot door tussen de vooraf ingestelde vibraties te schakelen en je eigen vibraties te maken. 

LICHAAMSVEILIGE SILICONEN
Lichaamsveilige siliconen, niet poreus, vrij van ftalaten, BPA en gemaakt zonder latex.
FLUISTERZACHTE WERKING
Fluisterzachte werking voor discreet gebruik.

2 jaar garantie