Miss Steel

Bodywand - Original Plug-In Massager Zwart

Bodywand - Original Plug-In Massager Zwart

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 79,95

Nu voor: € 66,90

Product informatie

De Original Plug-In Massager van Bodywand is een traditionele wand massager waarbij het seksspeeltje aangesloten is op het stopcontact.
Op deze manier verkrijgt dit waanzinnige seksspeeltje voor vrouwen zijn power waarbij je geniet van heerlijke clitorale stimulatie.

Maar je kunt de Original Plug-In Massager uiteraard ook gebruik voor een full body massage. Met bijpassende opzetstukken (exclusief) kun je de Original Plug-In Massager eenvoudig uitbreiden en geniet je van verschillende soorten stimulatie.

De Original Plug-In Massager heeft meerdere massagestanden welke eenvoudig te besturen zijn met de drukknop. Het voordeel van een aansluiting op het stopcontact is dat de massager onbeperkt zeer krachtige vibraties afgeeft en daarnaast kun je daar van genieten zolang je wilt. Met een lengte van 31.1 centimeter en een breedte van 5.1 centimeter ligt de Original Plug-In Massager comfortabel in de hand. De kop is 7.6 centimeter breed en bied een goed oppervlak ter stimulatie van spieren en de clitoris.

Kenmerken Lengte: 31.1 cm
Breedte: 5.1 cm Breedte
Kop: 7.6 cm
Bodysafe: Ja Power: Stopcontact (kabel inclusief)
Opzetstukken: Beschikbaar (exclusief)
De batterij raakt nooit op voor onbeperkt plezier.