Miss Steel

Bvibe - Trio Plug Paars

Bvibe - Trio Plug Paars

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Laat jezelf intens verwennen met de Veelzijdige Trio USB-Oplaadbare Buttplug van Bvibe. Een premium anaal seksspeeltje dat jou met 3 zeer krachtige motoren zal laten genieten van trillingen op 3 gevoelige plekjes. De Veelzijdige Trio USB-Oplaadbare Buttplug is een flexibele buttplug van medium afmeting. Daarom is de Trio Buttplug uitermate geschikt voor zowel beginnende als gevorderde anale seksspeeltjes liefhebbers. 

De Veelzijdige Trio USB-Oplaadbare Buttplug  is compact, naadloos en geproduceerd van hoogwaardige siliconen. Daardoor voelt de buttplug niet alleen comfortabel aan op de huid, maar is hij ook geheel splash proof. Met de USB-kabel laad je de buttplug eenvoudig op waarna je geniet van 8 vibratie levels en 9 vibratie patronen. Hierbij heb je de keuze tussen zachte pulsaties tot zeer krachtige stimulatie. Met de draadloze afstandbediening schakel je eenvoudig door al je favorite vibraties. Dat is niet alleen handig voor jezelf, maar ook extra spannend wanneer je de controle uit handen durft te geven aan je partner.

Dankzij de toelopende kop is de buttplug eenvoudig in te brengen. De slanke hals zorgt ervoor dat de buttplug netjes tussen de billen blijft zitten en hebben de kringspieren een goede basis om te omsluiten. Dit voorkomt dat je een naar gevoel zult ervaren. Gebruik wat glijmiddel op waterbasis voor extra plezier en comfort. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.
Inclusief:
- Splash proof oplaadbare plug
- Afstandsbediening
- Reis/opbergkoffer
- USB-kabel

Details
- 13,5 cm x 3,2 cm zachte, naadloze siliconen plug met 3 vibratiemotoren
- 8 vibratieniveaus en 9 vibratiepatronen
- Afstandsbediening technologie die werkt tot ruim 9 meter
- Hypoallergeen & lichaamsveilige materialen; ftalaat-vrij, latex-vrij, niet-poreus
- Splash proof & douche vriendelijk
- Lithium Ion batterij werkt 1,5 uur op een enkele lading
- USB oplaadbaar - leeg naar vol in 1,5 uur
- Batterij-indicator knippert wanneer opladen is vereist
- Reisslot
- Reisklaar design - product komt in handige, discrete reiskoffer
- 1 jaar garantie