Miss Steel

Dame Products - EVA II Hands-Free Vibrator Fir

Dame Products - EVA II Hands-Free Vibrator Fir

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 162,00

Nu voor: € 154,00

Product informatie

De verbeterde versie van de eerste hands-free, strap-vrije koppels vibrator.

Eva is een hands-free vibrator die vrouwen stimulatie van de clitoris geeft die ze willen tijdens de seks. Een luxe koppel vibrator met een innovatief design. Ontworpen door twee vrouwen , die net als alle andere vrouwen weten dat extra stimulatie van de clitoris tijdens de sex vaak een must is om klaar te kunnen komen. 

Eva is voorzien van 2 flexibele armen die onder de buitenste schaamlippen worden geplaatst. De gehele vibrator is gemaakt van zacht, stofvrij siliconen materiaal dat heerlijk aanvoelt op de huid. Wanneer Eva goed geplaatst is, stimuleert zij met haar krachtige motor de clitoris. Eva is voorzien van 3 vibratie standen die je eenvoudig bedient met de drukknop. 

Deze luxe vibrator brengt meer stimulatie naar de clitoris tijdens de seks. Eva kan worden gedragen tijdens penetratie en geeft ook de man extra stimulatie. Deze handsfree vibrator is een leuke aanvulling voor partners maar kan ook alleen worden gebruikt.

Eva is een oplaadbare vibrator. Wanneer ze volledig is opgeladen, werkt de vibrator 5 uur in de laagste stand en 60 minuten in de hoogste stand. Je ontvangt bij Eva een USB oplaadkabel en een adapter. eerste hands-free, strap-vrije, niet-intrusieve koppels vibrator.

Eva's unieke flexibele vleugels houden de vibrator in plaats, comfortabel onder de grote schaamlippen van de vrouw gestopt.

- Hands-free
- Strap-free & harness-free
- Garment-free
- Oplaadbaar
- Waterproof
- Eén grote knop
- Medische kwaliteit siliconen
- Krachtige motor vibraties
- Lage batterij indicatie lampje
- USB-oplader
- 3 verschillende snelheden
- 120 Volt wandadapter

- 3 Jaar garantie
- Afmeting 6.3cm x 4.3cm x 2.8cmReview:

REVIEW
Eerst heb ik alleen geoefend om de vibrator goed op de juiste plek te krijgen. Dat lukt eigenlijk heel makkelijk. Elke vrouw is anders en zo ook elke vagina maar ik geloof dat deze kleine Eva gemaakt is voor iedere vrouw.

Het hands-free design vind ik fantastisch. Tijdens de seks kan je gewoon lekker in elkaar op gaan. De extra stimulatie is eigenlijk ook een bonus voor je partner. Want die krijgt ook wat van de lekkere vibratoes mee.

Als de Vibrator uit positie beweegt, wat kan gebeuren als je van standje veranderd, is met een een snelle correctie met je vinger alles wat nodig is om het terug te brengen op de juiste plaats. En de power? Voor zo'n kleine clitoris vibrator, heeft het heel veel power op het juiste plekje.

Ik heb Eva nu een paar keer gebruikt, zowel met als zonder mijn man, en ik kan zeggen dat ik het een top uitvinding vind!