Miss Steel

Delight Box - Womanizer

Delight Box - Womanizer

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 129,00

Product informatie

De delight box van womanizer is een speciale editie voor de feestdagen.

Een mini witte Womanizer van 8,5 cm x 5 cm met 4 standen zal je verassen met zijn schattige looks. Maar de kracht van binnen is net zo sterk als van de andere womanizers. Van het merk Smile zit er nog een verassing in de ze clitoris verwen box. Een Wand massager die niet alleen haar gevoelige plekje zal verwennen met zijn sterke vibratoes maar ook heel geschikt is voor een full body massage. Het glijmiddel (50 ml) en Cleaner (100 ml) zijn het merk Just Glide!

Alle vier de items worden liggen beschermd in een grijze schuimschaal die is ondergebracht in een stijlvolle witte, volledig gevoerde kartonnen doos met magnetische sluiting. Een zilveren band maakt het geheel af - en deze delight box is daarddoor perfecte geschenk voor haar voor de feestdagen!

Een limited Edition dus alleen zolang de voorraad strekt!

Mini Womanizer 

4 standen
Spatwaterdicht IPX4
Looptijd na opladen 30 min
Gewicht 70 gram
8,5 x 5 cm
USB oplaadbaar

Wand Massager Smile

Deze witte vibrator van het merk Smile is voorzien van 2 motoren. De motoren zijn geplaatst in elk uiteinde waardoor de vibrator aan beide kanten kan worden gebruikt. De zachte, ronde kop is perfect voor massages terwijl de spitse kant gebruikt kan worden voor een meer gerichte stimulatie. Beide motoren zijn voorzien van 10 verschillende vibratiestanden die je bedient met de drukknopjes. Na gebruik is de vibrator eenvoudig en snel op te laden met de USB oplaadkabel.

10 standen
2 motoren aan ieder uiteinde
Trillen en pulseren
CE keurmerk
Siliconen
USB oplaadbaar