Miss Steel

Egg Lotion

Egg Lotion

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 7,95

Product informatie

Dit Tenga Egg Lotion glijmiddel is speciaal gemaakt voor bij de Tenga masturbatie eggs. De eggs maken je lustbeleving alleen of met je partner nog spannender en opwindender. Want je wilt graag wat afwisseling in je seksleven. De Tenga eggs zijn in principe voor eenmalig gebruik, maar met dit middel kun je ze vaker dan eenmaal gebruiken. Bovendien is het speciaal afgestemd op de eggs zodat je ze nog makkelijker kunt gebruiken en de seks nog leuker wordt.

Belangrijkste kenmerken Tenga 
• Dit middel zorgt ervoor dat de eggs goed over de penis te trekken zijn, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Daardoor wordt de seks die je op dat moment hebt niet gestagneerd en blijf je in je opgewonden stemming. Je erectie blijft ook even hard omdat het allemaal zo makkelijk gaat.
• Omdat de lotion duurzaam en hydraterend is, gaan de masturbatie eggs langer mee en kun je ze dus vaker gebruiken. Dat scheelt weer in je portemonnee.
• Ook je partner kan jou nu verwennen met de masturbatie eggs omdat deze zo makkelijk aan te brengen zijn met dit middel

Wat zit er in de verpakking?
• 1 eitje met 50 ml glijmiddel