Miss Steel

Elvie - Pelvic Floor Trainer & Exercise Tracker

Elvie - Pelvic Floor Trainer & Exercise Tracker

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 199,00

Nu voor: € 179,00

Product informatie

Versterk en train je bekkenbodem met 's werelds kleinste en slimste Kegel-trainer. HEt moeilijk spieren te trainen die je niet kunt zien. Zonder feedback weet je niet of je de goede kant op gaat. Met Elvie zie je wat je doet en meet je jouw voortgang. Door de bekkenbodemspieren aan te spannen zie je een Gem ( edelsteentje) op en neer gaan in het scherm van je mobiel. Hier zijn vervolgens oefeningen voor bedacht. Het steentje in de luchthouden, het steentje op en neer laten gaan en een pad te laten volgen en nog veel meer leuke trainingen. 

Met deze kegeloefeningen doe je gerichte oefeningen die de bekkenbodemspieren trainen en versterken. Regelmatige Kegel-training verbetert de controle over de blaas, de bekkenbodemspieren en de intieme gezondheid. Vrouwen ervaren meer gevoel tijdens de seks en sterkere orgasmes. Ze helpen ook de zwangerschap te ondersteunen en het postnatale herstel te versnellen, en verminderen het risico op een verzakking.

Dus of je nu je symptomen wilt verbeteren, bekkenbodem problemen wilt voorkomen of op zoek bent naar een mogelijkheid voor meer controle en sterkere orgasmes tijdens de seks, je zult blij zijn met de makkelijke manier van trainen met Elvie.

Kegeloefeningen kan je uiteraard ook doen met oefeningen zonder Elvie.  Maar deze oefeningen moet je regelmatig en correct worden uitgevoeren om effectief te laten zijn. Het is moeilijk om een spiergroep te trainen die je niet kunt zien - hoe weet je dat je de oefeningen goed uitvoert of gemotiveerd blijf?

Daarom is de Elvie Trainer ontworpen om leuk, uitdagende oefeningen te doen en en gemotiveerd te blijven.
Elvie Trainer maakt gebruik van biofeedback-technologie, waarvan wordt aangetoond dat dit de meest effectieve manier is om de bekkenbodem te trainen, en kan zelfs detecteren of je wel of niet goed traint, zodat het ook echt goed werkt. 

elvie trainer bekkenbodem