Miss Steel

Fifty Shades of Grey - Darker Beyond Erotic Steel Butt Plug

Fifty Shades of Grey - Darker Beyond Erotic Steel Butt Plug

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Fifty Shades Darker, het vervolg van Fifty Shades kan niet uitblijven met een nieuwe lijn van ondeugende seksspeeltjes.  Fifty Shades Darker brengt een collectie uiteenlopend van cockringen, handboeien, zwepen, dildo's, kettingen en gags, de Darker Release collectie. 

Deze roestvrij stalen Darker beyond erotic steel Buttplug kan zowel door hem als door haar gebruikt worden en is ook voor de beginnende Buttplug gebruiker zeer geschikt. Voor haar geeft deze Buttplug een heerlijk vol gevoel tijdens de penetratie en bij hem zorgt  de stalen buttplug voor een aangename prostaat massage.

Door de spitse top is deze roestvrijstalen Darker Beyond Erotic Steel Butt plug zeer gemakkelijk in te brengen. Zit de Buttplug eenmal op zijn plek dan zorgt de slanke hals ervoor dat er geen onaangenaam gevoel ontstaat tijdens het dragen. Door de slanke hals kunnen de sluitspieren namelijk de Buttplug goed omsluiten.

Leg deze Buttplug ook eens in de vriezer voor gebruik of houd de Buttplug onder de warme kraan voor nog meer sensatie. 

Met glijmiddel voelt het het meest aangenaam om deze buttplug te gebruiken en na gebruik raden wij aan deze Buttplug te reinigen met ToyCleaner

Inclusief luxe opbergtasje.

Basis diameter: 3,8 cm
Diameter : 11,4 cm
Inbrengbare Lengte: 8,3 cm
Lengte totaal: 8,9 cm
Material: roestvrij staal
Waterproof: ja