Miss Steel

Fifty Shades of Grey - Darker Oh My Rabbit Vibrator

Fifty Shades of Grey - Darker Oh My Rabbit Vibrator

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Deze kinky Rabbit heeft lange, zachte en flexibele oren die heerlijk tegen jouw clitoris trillen. Tegelijkertijd verwent de gebogen buigzame schacht de G-spot. 
De Oh My Rabbit Vibrator stimuleert dus de gehele vagina, niet alleen inwendig, maar ook uitwendig. Deze combinatie zorgt voor een snel en krachtig orgasme.

De vibrator is gemaakt van zeer zacht siliconen materiaal, waardoor de vibrator comfortabel is in gebruik en gemakkelijk is in te brengen. De schacht heeft een invoerdiepte van 13 cm lengte met een maximale diameter van 3,80 cm. Voor een gerichte, effectieve stimulatie is het apparaat uitgerust met niet 1 maar 2 motoren: 1 in de rabbit en 1 in de schacht.

In totaal zijn er 20 vibratiestanden, dat wil zeggen: 12 vibratiesnelheden en 8 verschillende trilpatronen. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen met de drie drukknopjes aan de onderkant. Met de +knop zet je de vibrator aan en verhoog je de vibratiesterkte. Met de -knop zet je de vibraties zachter. Houd je de knop een paar seconden ingedrukt, dan zet je de vibrator uit. Met de drukknop in het midden kies je uit jouw favoriete vibratiepatroon.

De Oh My Rabbit Vibrator is volledig waterdicht, neem het speeltje dus gerust mee onder de douche of in bad.

Batterijen zijn niet nodig, het apparaat is oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel. Na 2 uur laden is de accu helemaal vol om 60 minuten te kunnen genieten. Het geluidsniveaus is normaal.

Afmetingen: Lengte: 26.00 cm, Invoerdiepte:13.00 cm, Maximale diameter: 3.80 cm, Minimale diameter: 3.10 cm. 

De vibrator is inclusief opbergzakje en gebruiksaanwijzing.

Part of the Fifty Shades Darker The Official Pleasure Collection approved by author E L James.