Miss Steel

Fifty Shades of Grey - Spreader with Bungee Straps

Fifty Shades of Grey - Spreader with Bungee Straps

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Ontwaak uw diepste verlangens met de Fifty Shades of Grey Spreader With Bungee Straps. Dit is een leuke set voor beginnende bondage liefhebbers. De Spreader With Bungee Straps geven u de mogelijkheid om uzelf of uw partner vast te binden, zodat hij/zij geen kant meer op kan. Tegelijk geeft het Bungee Touw een klein beetje speling, zodat uw partner u eventueel nog kan smeken voor meer.

De enkel en polsboeien zijn comfortabel en zacht dankzij het luxueuze satijn en zachte imitatie bond. Daarnaast zijn de boeien volledig naar wens af te stellen via de straps. De (hand)boeien zorgen ervoor dat er een minimale bewegingsruimte is, met maximaal comfort en veiligheid. De spreader is gemakkelijk af te stellen en is geschikt voor elk bed. U kunt gemakkelijk elke strap afzonderlijk afstellen, onder het matras plaatsen, de bungees strak trekken en de stretchers bevestigen met de D-ringen. U bent klaar voor een ondeugende nacht.

Om uw bondage spel nog wat stouter te maken is het leuk om daarbij gebruik te maken van meerdere ondeugende accessoires en sm speeltjes zoals: een plaagveer, een zweepje of satijnen blinddoek.