Miss Steel

Fun Factory - Bi Stronic Fusion Rood

Fun Factory - Bi Stronic Fusion Rood

Beschikbaarheid: In voorraad. Vandaag besteld, maandag geleverd.

€ 169,90

Product informatie

Wil je het allemaal? Het stoten van je minnaar, massage van je G-spot, en vingertoppen die tegen je schaamlippen en clitoris fladderen? Dit kan door de overweldigende sensatie van een supersterke vibrator van Fun Factory de Bi Stronic Fusion? Niet alleen een Pulsator zoals de Stronic drei maar tevens een Dual Vibrator. Bi Stronic Fusion stoot, trilt en verwend je clitoris en schaamlippen. Iedere vrouw bereikt een orgasme met deze lekkere dikke Krachtpatser. Daarnaast is deze waanzinnige Vibrator ook nog eens hands-free te gebruiken. Hoe lekker is dit !

De Bi Stronic Fusion is makkelijk aan en uit te zetten met de QuickStop functie. De knopjes zijn makkelijk te bedienen en er zijn maar liefst 64 combinaties van pulseren en trillen! Je kunt de staaf op 8 manieren laten pulseren en het klit-gedeelte op 6 manieren laten trillen. Ook afzonderlijk van elkaar dus eigenlijk zijn er nog meer combinaties.

Ontworpen en handgemaakt in Duitsland met behulp van de hoogste kwaliteit siliconen op de markt verkrijgbaar, is waterdicht , makkelijk te reinigen, heeft een reisslot met een duidelijke aan / uit controle, en een lading indicator - zodat je nooit plezier misloopt.

De Bi-Stronic Fusion is ook anaal te gebruiken,

Vergeet natuurlijk niet een beetje glijmiddel op waterbasis voor een extra lekker zacht gevoel.

- Afmeting: Lengte 21,7 cm en Ø 3,9 - 4,8 cm