Miss Steel

Fun Factory - Cayona Mint

Fun Factory - Cayona Mint

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Niet alleen aantrekkelijk om te zien is deze Floral Vibe maar ook heel aantrekkelijk om mee te spelen en te genieten. De Cayona heeft delicate rondingen en een comfortabel flexibele tip. CAYONA is een uitstekende optie voor vrouwen die zowel externe trillingen voor de clitoris en G-spot teasing willen ervaren. Met twee prominente punten van contact op jouw clitoris en G-spot is dit nieuwe speeltje van fun factory een echte aanrader.

De Cayona G-Spot Mini Vibrator heeft een krachtige motor waardoor je kan genieten van sterke en diepe vibraties. Met de knopjes op de vibrator schakel je eenvoudig tussen de 6 verschillende vibratie patronen en snelheden. Met dezelfde knoppen zet je de Cayona ook eenvoudig op de travel-lock, zodat je de vibrator kunt meenemen op reis zonder dat deze per ongeluk aan gaat in de koffer. 

De bovenzijde van Cayona is flexibel, zodat je intern precies je fijne plekjes kunt raken door Cayona naar wens te buigen. De body van Cayona is geproduceerd van hoog waardige siliconen en deze maakt hem tegelijk zijdezacht en comfortabel op de huid, bodysafe en waterproof. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Lock-functie voor gemakkelijk reizen
Niet poreus en makkelijk schoon te maken
Ontworpen en handgemaakt in Duitsland
Afmeting: 17,6 cm - Ø 1,7 - 4,8 cm
6 vibratie sterktes , 6 vibratie patronen

USB Oplaadbaar
Lichaams-veilige materialen
100% waterdicht