Miss Steel

Fun Factory - LAYA ll - Blackline

Fun Factory - LAYA ll - Blackline

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Een nieuw imago voor de populaire LAYASPOT. Nu met een zwart uiterlijk, luxe uitstraling en oplaadbaar en gedoopt tot LAYA ll !

Bedekt met zacht silky siliconen een echte aanrader als eerste sextoy. LAYA ll is stil en discreet ,makkelijk te bedienen met een intuitieve button en ligt aangenaam in de hand voor preciese controle. LAYA ll heeft een handige on/off knop. Druk op FUN en geniet. Er zit ook een travel lock op zodat je op reis kan met LAYA zonder dat deze plots gaat trillen in je tas.

De ergonomische vorm van LAYA ll nodigt je uit alles te proberen waar je al eens van droomde. Perfect voor een lang intens solo spel of een wilde nacht met een partner.

De perfecte vorm compacte vorm streelt je lichaam en geeft diepe vibraties op iedere hotspot. ook geweldig lekker voor een full-body massage deze opleg vibrator. Gebruik tijdens de sex op haar clitoris te stimuleren of streel zijn ballen met zachte vibratiies tijdens een blowjob. De mogelijkhedien zijn eindeloos.

Via een click 'n' charge systeem kan je LAYA heel gemakklijk opladen. Reinigen doe je met toycleaner en warm water en gebruik als glijmiddel , glijmiddel op warterbasis.

Afmeting: 10,5 cm
Standen : 4 snelheden & 6 patronen