Miss Steel

G-Spot Rabbit Playtime Gift Set

G-Spot Rabbit Playtime Gift Set

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 179,95

Product informatie

Deze Set wil toch iedere vrouw graag hebben ! WAUW..

In deze Set vind je de topper van de Rabbit Company, namelijk de G-Spot Rabbit Vibrator. Je gevoeligste plekjes worden door deze krachtige Vibrator heerlijk onder handen genomen.
Een lekker vol gevoel diep in je, gecombineerd met die trillingen tegen je G-Spot en de vibraties van de oortjes van de rabbit tegen je clitoris, geven je een orgasme die je in hele lijf voelt. De Rabbit is waterdicht dus ook onder de douche en in bad kan je deze Rabbit zijn gang laten gaan.

De Dual Vibrator heeft 2 motoren. eentje in de schacht en eentje bij de rabbit oortjes. Afzonderlijk van elkaar te bedienen en ieder met 6 vibratie patronen.

De Buttplug is natuurlijk heerlijk om te dragen tijdens een lekkere beurt van de Rabbit. Een extra vol gevoel ook in je anus geeft vooral tijdens een orgasme een extra sensatie.

De balletjes zijn eigenlijk om je bekkenbodemspieren te trainen. Draag ze overdag en zorg door je bekkenbodem spieren aan te spannen dat de balletjes er niet uit vallen. de sterkere bekkenbodem spieren zorgen voor intensere orgasmes.

De blindoek en tickler zijn spreken voor zich. Extra spannend om je te laten verwennen als je geblinddoekt bent. Alles voel je 10 x sterker. Die veertjes van de tickler over je tepels voelen bijvoorbeeld terwijl de rabbit je verwent. Hoe heerlijk is dat.

Gebruik bij deze sexspeeltjes altijd glijmiddel op waterbasis en maak ze schoon met toycleaner en warm water. Zo blijven je speeltjes hygienisch schoon en gaan langer mee.

Inhoud:
- De G-Spot Rabbit
- Butt plug
- Kegel ballen
- Tickler
- Naughty door hanger, lovers' tip kaartjes en satijnenopbergtasje 

- Gemaakt van hoge kwaliteit body-safe naadloos Siliconen
- Twee powervolle onafhankelijke vibrerende motoren in de schacht and clit stimulerende rabbit oortjes
- 6 stimulatie massage patronen in de kop en schacht
- 6 function onafhankelijke clit stimulatie patronen voor externe stimulatie 
- One-touch control
- Fluisterstil
- Ergonomische Vormgeving
- USB oplaadbaar