Miss Steel

Hot Octopuss - Pulse III Solo

Hot Octopuss - Pulse III Solo

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

The Pulse III Solo Oscillator Masturbator, ook wel bekend als "The Guybrator" is het nieuwste sexspeeltje voor mannen van Hot Octopuss speeltje. De Pulse III Solo Oscillator Masturbator is hetzelfde als de Pulse II Solo, maar vernieuwd, verbeterd en hier is met veel plezier aan gewerkt. De Pulse III Solo Oscillator Masturbator is een unieke masturbator en kan niet vergeleken worden met een andere automatische masturbator. Verbeterpunten zijn de sterkere PulsePlate, volledig waterdicht, USB-oplaadbaar via magneetcontact en nieuwe vleugels die de penis omsluiten, zelfs als je gezegend bent met een grote penis.

De Verbetering van de PulsePlate resulteert in een sterkere trilling die intenser stimuleert. Het mechanische gedeelte binnen de PulsePlate is zo aangepast, dat het haar kracht niet zal verliezen als u op de penis drukt dicht bij de PulsePlate. Een even zo grote verbetering is dat Pulse III Solo Oscillator Masturbator volledig waterproof is.
Nu kunt u uw geliefde Pulse III Solo Oscillator Masturbator ook tijdens het douchen gebruiken.

De Pulse III Solo Oscillator Masturbator:
- Heeft een verbeterde PulsePlate voor een krachtige oscillatie stimulatie
- Stimuleert de groei van uw erectie zonder hard te zijn
- Is 100% waterdicht en kunt u ermee in de douche
- Grotere omsluitende vleugels, dus elke penis past
- Heeft een nieuw USB-oplaadbare magnetisch systeem

De Pulse III Solo Oscillator Masturbator is geschikt voor elke maat penis. De vleugels zijn groter en flexibeler, zodat nu alle maten passen in de Pulse III Solo Oscillator Masturbator. Omdat de vleugels de penis volledig omsluiten, zal je een nog levensechter gevoel ervaren tijdens het masturberen en er zal een groter oppervlak gestimuleerd worden. Het click en charge magnetisch systeem maakt het opladen gemakkelijk en op deze manier kunt u het laadsysteem niet beschadigen. De Pulse III Solo Oscillator Masturbator komt in dezelfde grootte als zijn oudere broer, ligt perfect in de palm van je hand en heeft een premium siliconen coating. Dankzij de coating de masturbator comfortabel zacht aan uw penis.

Voor optimaal plezier en comfort raden wij u het gebruik van een glijmiddel op waterbasis aan. Als je klaar bent is schoonmaken voor de hygiene en levensduur van de sextoy een aanrader om te gebruiken.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte 11 cm
Breedte: 6 cm
Vermogen: USB-oplaadbaar
Besturing: Buttons & Wireless Remote
Waterdicht: Ja
Lichaamsveilig: Ja