Miss Steel

Imtoy - Candy Kegel Trainer

Imtoy - Candy Kegel Trainer

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 179,00

Nu voor: € 159,00

Product informatie

Superzachte, niet-giftige, hypoallergene Kegel bal. Sluit naadloos aan op je smart device. Professionele begeleiding via een speciale app laat je jouw vooruitgang bijhouden bij het versterken van jouw bekkenbodemspieren. Dit is aan te raden voor dames na de geboorte van hun kindje, dames met een zwakke blaas of wanneer je graag sterkere orgasmes wilt ervaren. Sterke bekkenbodem spieren staan namelijk garant voor een verbeterde blaasfunctie en zal de intensiteit van het orgasme aanzienlijk vergroten.

Het balletje heeft een afmeting van 33mm en weegt 85gram

Aanpassingsfase
De eerste stap van de herstel oefening is om die ongebruikte spieren 'wakker te laten worden', in plaats van direct beginnen met ze te trainen. Het is nooit te laat om te beginnen. De 'wakker wordt' fase heeft een totaal van 4 fasen, elke fase duurt tussen de 3-15 minuten. Voel je bekkenbodemspieren wakker worden en hun elasticiteit terugkrijgen.

Geavanceerde cycle-stage
De geavanceerde cyclus fase bevat wandelen, squatting en routine vinden in je oefeningen. Versterk je bekkenbodemspieren, verbrand vet in je dijen, taille en buik.

Glow - vervolg op de trainingfase
Dit heeft geen vast programmaschema. Het wordt aanbevolen dat je 2-3 keer per week oefent gedurende 15 minuten per keer. Om de nieuwe flexibiliteit en kracht te behouden.

Elke beweging, opgenomen
De gegevens worden doorgegeven aan de app voor het verzamelen en analyseren. De app houdt je vooruitgang bij, houdt je gemotiveerd en is makkelijk te gebruiken.

Sterilisatie eenvoudig gemaakt
Opgenomen in het opbergdoosje van Candy is een krachtig UV (ultraviolet) licht. Deze innovatieve technologie doodt meer dan 270 verschillende soorten bacteriën. Na je training, spoel Candy gewoon met water af en plaats in de opslag voor het steriliseren, het is zo makkelijk.

Eigenschappen
- Met 33 mm diameter is Candy geschikt voor een overgrote meerderheid van de vrouwen.
- Volledig naadloos en waterdicht door het ontwerp.
- Candy's buitenste huid is gemaakt van 100% medische siliconen. Het is superzacht, temperatuur bestendig, niet-giftig, niet-irriterend en hypoallergeen.
- Candy is superstil. In een bibliotheek, is de geluidsomgeving slechts 40 dB... De motor zal zelfs niet in een bibliotheek worden gehoord.
- De druksensor is super nauwkeurig met een reeks van 0-255 druk series. 
- Draadloos opladen. Geen poorten, geen bacteriën, geen probleem.