Miss Steel

Je Joue - Ami Plus Kegel Balls Fuchsia

Je Joue - Ami Plus Kegel Balls Fuchsia

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 26,99

Product informatie

De kleine ballen binnen Ami+ plagen terwijl jij traint, en produceren een diep en opwindend gevoel terwijl je oefent. Geloof ons, je zult het verschil voelen

Besteed de aandacht en zorg aan jouw vagina die het verdient en train als een pro. Met de Ami+ kegel vaginale ballen van Je Joue werk je geleidelijk aan een sterkere PC spier/ bekkenbodemspier. Door deze spier te trainen zul je sterkere orgasmes ervaren, ga je incontinentie tegen, verstrakt jouw vagina en vergoot je jouw sexualiteit.

Wij raden aan de balletjes eerst binnenshuis te dragen om te wennen. Later kun je de ballen ook tijdens andere dagelijkse bezigheden als boodschappen doen of schoonmaken, dragen. Probeer jouw spieren aan te spannen om de balletjes binnen te houden en geniet van de beweging van het contragewichtje binnenin. De Ami plus ballen van Je Joue zijn alleen geschikt voor vrouwen die bekend zijn met het trainen van de kegel spieren en gevorderd zijn. Dit omdat de ballen de spieren maximaal uitdagen door hun kleine omvang en zware gewicht.  


Gewicht: 136 gram
Lengte incl. koord: 143,13 mm
Lengte excl. koord: 68,75 mm
Maximale diameter: 27,11 mm