Miss Steel

Jopen Amour Remote Bullet - Vibrerend ei

Jopen Amour Remote Bullet - Vibrerend ei

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 84,90

Nu voor: € 54,90

Product informatie

Jopen Amour Remote Bullet - Vibrerend eitje met afstandbediening

Deze Silicone Remote Bullet uit de Amour-serie is van het Amerikaanse merk Jopen. Het is een vibrerend ei met afstandsbediening in de vorm van een hartje van hoge kwaliteit. Zowel de afstandsbediening als het trilei zijn oplaadbaar met de bijgeleverde usb-kabel. Je kunt het eitje in 7 verschillende modi laten trillen en elk in 5 verschillende snelheden. Hij trilt van lief tot verrassend krachtig en diep. 

Zowel het eitje als de afstandsbediening zijn omhuld in een laag zijdezachte medisch siliconen. Dit is lichaamsveilig en geurloos. De afstandbediening heeft in de praktijk een bereik van 5 - 10 meter. Opladen van beide vibrators kan tegelijkertijd en dat duurt ± 2 uur. De maximale continue speeltijd is ongeveer 40 tot 50 minuten (continu hoge snelheid / lage snelheid)

Deze Amour Remote Bullet is zeer netjes afgewerkt en komt ook nog eens in een prachtige kado verpakking. Zijn prachtige lichtroze kleur maakt dit eitje een hebbeding voor iedereen. Je krijgt 1 jaar garantie op je Amour Silicone Remote Bullet vibrator

Materiaal: siliconen
Lichaamsveilig: Ja
Gewicht: n.v.t.
Lengte: 7,5 cm
Diameter: 3,25 cm
Vibrerend: Ja
Power: oplaadbaar
Aantal standen: 7 x 5