Miss Steel

Kiiroo - OhMiBod Fuse for Kiiroo Black

Kiiroo - OhMiBod Fuse for Kiiroo Black

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Deze interactieve Rabbit Vibrator is ontworpen door Kiiroo en Ohmibod. Gemaakt van zacht siliconen aan de buitenkant en met een krachtige motor van binnen. Speciaal gemaakt om je inwendig en uitwendig te verwennen. HEt is een dual timulator dat betekent dat zowel de staaf als de clitoris arm apart te bedienen zijn.

De Fuse dual-stim massager werkt via Bluetooth en communiceert heen en weer zodat jij en je partner je plezier kunnen delen, ongeacht de afstand. De ingebouwde sensor technologie staat toe dat je beiden de Fuse kunnen bedienen. De LED lampjes zorgen voor visueel zicht van de vibraties binnen in jouw.

De eerste interactieve dual stimulation vibe dat plezier naar een heel ander niveau brengt. Met de ingebouwde touch technologie kun je zelfs je partners apparaat bedienen met je vinger.

Er zijn zoveel manieren om te spelen...

Gebruik voor spannend solo spel en maak volledig gebruik van Fuse's touch gevoelige technologie voor wisselende vibraties. De fuse reageert namelijk op de reactie van jouw lichaam en zal met jouw gaan spelen en reageren met zijn eigen vibraties die hij voor je bedenkt.

JE kan uiteraard ook de controle uit handen geven. Aan je partner bij je in de buurt , ver weg of ook zeer geschikt voor de webcamdames want de klant ziet wat hij doet door het knipperen van het led lampje van de vibrator aan de onderkant.

Deze op afstand bedienbare vibrator maakt het ook mogelijk om gelijktijdig intiem te zijn en te masturberen aangezien de Fuse interact met andere Kiiroo producten.

Vooral met de Kiiroo LAunch is de Fuse een perfecte combi. Maar alle andere producten van Kiiroo matchen ook.

Neem de controle
Fuse's touch gevoelige technologie reageert op de aanraking van je lichaam. Hoe dieper de vibraties, hoe intenser de sensaties... of je gaat niet diep en voelt de zachte tintelende vibraties van dit interactieve speeltje dat je plaagt op alle manieren.

Deel de controle
Verbind op afstand en gebruik Fuse's superkrachten! Tap of veeg over de strook om de controle over te nemen en je partner gek van genot te laten worden. Of ontspan en laat je partner de controle over jou nemen. Laat de technologie je dichterbij elkaar brengen, waar ter wereld je ook bent.

Werkt met alle huidige en toekomstige Kiiroo producten.

Laat de controle los
Ervaar interactieve content zoals nooit eerder tevoren. 2D Of adult VR, jij beslist... De Fuse ervaring kies jij.
Met frequente en moeiteloze updates blijft Fuse altijd klaar voor de laatste technologie.

Je krijgt:
- OhMiBod Fuse Powered by Kiiroo
- USB oplaadkabel
- Handleiding
- Privacy tasje

Product specificaties:
- Materiaal: Lichaamsveilige siliconen & PU gecoat ABS
- Formaat: 180 mm lengte, 34 mm diameter
- Gewicht 424 g
- Inclusief box
- USB oplaadkabel
- Handleiding
- Privacy tasje
- Batterij: Lithium-ion 3.7V with 540mAH
- Oplaadtijd: 2.5 uur
- Gebruikerstijd: tot 1,5 uur
- Stand-by tijd: Tot 90 dagen

Let op: waarschuwingssticker op de buitenzijde van de doos