Miss Steel

Kiiroo - Onyx 2 & Pearl 2 Couple Set Black

Kiiroo - Onyx 2 & Pearl 2 Couple Set Black

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Wanneer je kilometers verwijderd bent van de ander kan de afstand parten spelen in je relatie. Kiiroo heeft de oplossing voor je probleem bedacht.

De Kiiroo koppels set is uitgerust met de Kiiroo technologie wat er voor zorgt dat je elke beweging van je apparaat voelt. Wanneer de Pearl2 in het lichaam is ingebracht, wordt een signaal afgegeven naar de Onyx2 wat het gevoel van geslachtsgemeenschap geeft in real-time. Met een swipe op het Onyx2 toetsenbord controleer je haar vibraties en maak je haar plezier het jouwe.

De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator van Kiiroo is een interactief op afstand bestuurbare Sextoy voor vrouwen die met veel precisie door de gebogen neus de G-Spot stimuleert. In combinatie met de Kiiroo Onyx 2 Teledildonic masturbator heb je als stel op afstand de mogelijkheid van elkaar te kunnen genieten op afstand. De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator en de Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Masturbator kunnen via wi-fi met elkaar verbonden worden waardoor je gelijktijdig van elkaars stimulatie kunt genieten. De masturbator en vibrator werken namelijk interactief met elkaar zodat ze op elkaar reageren en daarnaast kun je ook elkaars seksspeeltje op afstand bedienen. De LED lampjes op de vibrator zorgen voor een visuele feedback op het ritme van de vibraties.

Pearl 2 Vibrator
De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator is gespecialiseerd in zeer gevoelige vibraties. De vibrator heeft een krachtige motor waarmee je een zeer goede stimulatie zult ervaren. Des te harder de vibraties, des te sterker het lichaam hier op reageert. Het is een seksspeeltje dat interactief op afstand werkt, maar ook reageert op de reacties van jouw lichaam. De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator heeft een bodysafe siliconen coating waardoor de vibrator zeer zacht aanvoelt op de huid. De vibrator is tevens geheel USB-oplaadbaar en waterproof.

Wil je het nog spannender maken? De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator beschikt over technologie waarmee je van interactieve content kunt genieten, zoals 2D of adult VR.
Voor extra genot raden wij aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik kan je dit speeltje eenvoudig met een toycleaner reinigen.

Kenmerken
Materiaal: Silicone, ABS
Lengte: 20 cm
Diameter: 3.9 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Oplaadtijd: 2.5 uur
Gebruikerstijd: 1.5 uur
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Onyx2 Masturbator
De vernieuwde Onyx 2 Male Masturbator van Kiiroo is een veelzijdige interactieve bluetooth masturbator waarmee je thuis of onderweg de lekkerste automatische masturbatie beleefd. Is je geliefde op afstand? Combineer dan de Kiiroo Pearl Teledildonic Vibrator met jouw Onyx via een beveiligde bluetooth verbinding en een speciale app voor een werelds seks avontuur. Want wanneer je de Onyx en Pearl combineert, reageren deze interactief op elkaar en zo kun je elkaars bewegingen met de sextoys voelen op afstand en zul je genieten alsof je real-life seks hebt.

De Kiiroo Onyx werkt met 10 pulserende ringen die nauw samenwerken en hierdoor ervaar je de masturbatie alsof je een levensechte seksbeleving hebt. Door de interactie tussen de speciaal ontworpen video content en de Onyx Bluetooth Masturbator wordt je verwent met een compleet verassende zintuigelijke ervaring, een ware intimate touch.

De Onyx Bluetooth Masturbator is zeer eenvoudig in gebruik en wanneer Onyx eenmaal volledig opgeladen is geniet je direcrt van de vele mogelijkheden die deze masturbator. Kies voor een spannende sessie met je partner op afstand, interactieve masturbatie met één van de spannende porno videos, een bizar goede automatische masturbator verwen sessie. De keuzes zijn eindeloos en met de gepatenteerde Fleshlight Fanta Flesh sleeve binnenin de masturbator ben je altijd voorzien van een geweldig comfortabele sensatie.

Onyx2:
- Materiaal: ABS, POM
- Sleeve: Fleshlight SuperSkin
- Afwerking: mat en zilver
- Afmeting: 8,9 x 7,9 x 26,3 cm
- Opening gat maat: 16,5 cm
- Hoogte gat: 16,5 cm
- Gewicht: 1,3 kg met doos
- Batterij: Lithium-ion Polymeer 1000 mAh
- Oplaadtijd: 4 - 6 uur
- Gebruikerstijd: 45 minuten - 1 uur

Wat zit er in de doos:
- USB oplaadkabel
- Certificaat van echtheid
- Korte handleiding
- Fleshlight SuperSkin Sleeve

Pearl2:
- Materiaal: ABS, siliconen
- Afwerking: mat chroom voor ABS, matte vernis voor siliconen
- Formaat: 200 x 39 x 36,5 mm
- Gewicht: 139 gram voor het apparaat, 159 gram voor apparaat+ USB kabel
- Batterij: Lithium-ion 540 MAH 3,7V
- Oplaadtijd: 2 uur
- Gebruikersduur: 1 uur

Wat zit er in de doos:
- USB oplaadkabel
- Certificaat van echtheid
- Korte handleiding

Totaal gewicht van de koppels set 2: 1,65 kg met doos.

Let op: waarschuwing stickers zitten aan de buitenzijde van de doos.