Miss Steel

Kiiroo - Onyx & Pearl Teledildonic Set

Kiiroo - Onyx & Pearl Teledildonic Set

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 369,00

Nu voor: € 274,00

Product informatie

De meest geavanceerde masturbator en vibrator voor online genot samen in een set!

Of jullie nu de nacht samen doorbrengen of 1000den kilometers uit elkaar, KIIROO Onyx en Pearl zorgen voor een sensuele ervaring in tegenstelling tot alle andere lange afstand relatie seksspeeltje. Met behulp van Bluetooth en videochat, verbinden ze jullie wereldwijd, direct wanneer je maar wilt. De set is ook via de mobiele telefoon te gebruiken ? Ga naar ofwel de Apple App Store (iOS) of Google App Store (Android). Zoek naar "App of things" en je kan de app te downloaded.

KIIROO PEARL
KIIROO Pearl is de enige vibrator die beweging die je ermee maakt registreert. Met Pearl, heb zij de controle over beide producten. Pearl heeft een touch-gevoelige huid met capacitieve technologie eronder. Deze corresponderen met de fijn afgestelde ergonomische ringen in Onyx die samenwerken om hem het gevoel te geven van real-time geslachtsgemeenschap. Elke beweging in en uit met Pearl, kan je partner zien, horen en voelen in real-time.

Pearl kan ook worden gebruikt als gewone, waterbestendige vibrator met 5 soorten vibratie standen. Omdat de Vibrator online kan worden aangesloten, kan je genieten van de updates en verbeteringen die KIIROO regelmatig aanbiedt. 

KIIROO ONYX
KIIROO Onyx is de ultieme heruitvinding van de klassieke mannelijke masturbator. In plaats van met de hand te bewegen, voel je het samenknijpen dmv 10 ringen die overeenkomen met de beweging die Pearl registreert. Dit creeërt een nieuwe ervaring vanonline intimiteit. Binnenin zit een verwijderbare, wasbare, Fleshlight Superskin dat het gevoel het zo echt mogelijk maakt. Elke Onyx is in staat om verbinding te maken met een KIIROO Pearl, of een andere KIIROO Onyx. Zo wordt het gebruiken van een sexspeeltje voor koppels wel heel spannend. Onyx is natuurlijk ook solo te gebruiken

Omdat Onyx online kan worden aangesloten, kan KIIROO ook regelmatig updates en verbeteringen aanbieden. Het zal binnenkort in staat zijn om trillingen naar Pearl te sturen, waardoor het een two-way-apparaat wordt.

Platform & Veiligheid
KIIROO's platform is niet alleen revolutionair: het is een hele nieuwe ervaring die volledig veilig is. Elke sessie wordt individueel genummerd, alleen zichtbaar voor jou en je lover. KIIROO slaat ook geen gegevens op op de server. Jouw informatie is alleen van jou, net als de intimiteit die je samen deelt. Op het KIIROO sociale platform, kan je veilig verbinding maken met je lover, terwijl zij je apparaat op afstand onder controle heeft. Of je nu in dezelfde ruimte bent of op honderden kilometers afstand, je kan de aanraking van je geliefde alsof ze bij je is.

Onyx kenmerken voor Hem
- Gepatenteerde Fleshlight sleeve binnenin
- Aan te sluiten via Bluetooth 4.0 en internet
- Versterkt door een videochat platform
- Two-way aansluiting voor aanraken en voelen
- Buitenkant van capacitieve touchpad
- Discreet en draadloos ontwerp 
- Beveiligde toegang tot het platform
- Interactieve capacitieve aanraking
- Geheel discreet ontwerp
- Draadloze Bluetooth-connectiviteit
- Unieke ergonomische vorm
- Een multifunctionele knop
- Totale lengte 24 centimeter

Pearls kenmerken voor Haar
- Ergonomische G-spot vorm ontwerp
- Ftalaatvrije, hygiënische siliconen afwerking
- Krachtige motor met 5 vibratiestanden
- Aan te sluiten via Bluetooth en internet
- Versterkt door een videochat platform
- One-way aansluiting voor volledige controle
- Beveiligde toegang tot het platform
- Interactieve capacitieve aanraking
- Lichaamsveilige hygiënische siliconen
- Draadloze Bluetooth-connectiviteit
- Unieke ergonomische vorm
- Totale lengte 19 centimeter
- Spatwaterproof