Miss Steel

Kiiroo - Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

Kiiroo - Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

's Werelds meest geavanceerde G-spot vibrator, ontworpen om ieder verlangen te vervullen. Verwen jezelf of laat je op afstand verwennen. Het kan allemaal.

Pearl2 is een geavanceerde G-spot vibrator met gevoelige touch technologie. Het kan gebruikt worden voor solo spel, voor koppels die willen spelen op afstand, of je kunt samen met je lief genieten van seks op afstand door te connecten via Wifi met zijn Onyx2 Masturbator.

De masturbator en vibrator werken interactief met elkaar zodat ze op elkaar reageren. Hij voelt wat jij doet met jouw Vibrator en andersom. Daarnaast kun je ook elkaars seksspeeltje op afstand bedienen. De LED lampjes op de vibrator zorgen voor een visuele feedback op het ritme van de vibraties.

De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator is gespecialiseerd in zeer gevoelige sensaties. De vibrator heeft een krachtige motor waarmee je een zeer goede stimulatie zult ervaren. Des te harder de vibraties, des te sterker het lichaam hier op reageert. Het is een seksspeeltje dat niet alleen interactief op afstand werkt, maar ook reageert op de reacties van jouw lichaam. De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator heeft een bodysafe siliconen coating waardoor de vibrator zacht aanvoelt op de huid. De vibrator is uiteraard geheel USB-oplaadbaar en waterproof.

Wil je het nog spannender maken?  De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator over technologie waarmee je van interactieve content kunt genieten, zoals 2D of adult VR.
Voor extra plezierig gebruik van de Pearl raden we aan Glijmiddel op Waterbasis te gebruiken. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toycleaner.

Pearl2 heeft een krachtige motor, krijgt frequente updates en is compleet waterproof!

Pearl2 werkt met alle bestaande en toekomstige Kiiroo apparaten, alle content op FeelMe.com en bestaande video, VR, 3d gaming en partners van Kiiroo.

Product specificaties:
- Materiaal: ABS, siliconen
- Afwerking: mat chroom voor ABS, matte vernis voor siliconen
- Formaat: 200 x 39 x 36,5 mm
- Gewicht: 139 gram voor het apparaat, 159 gram voor apparaat+ USB kabel
- Batterij: Lithium-ion 540 MAH 3,7V
- Oplaadtijd: 2 uur
- Gebruikersduur: 1 uur

Wat zit er in de doos:
- USB oplaadkabel
- Certificaat van echtheid
- Korte handleiding