Miss Steel

Lelo - HEX Condooms Original 3 Pack

Lelo - HEX Condooms Original 3 Pack

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 9,90

Product informatie

LELO HEX is het nieuw ontwikkelde condoom van Lelo. Lelo heeft 7 jaar nodig gehad om de perfecte condoom te ontwikkelen. HEX is een condoom dat veiliger is dan alle andere condooms, kan tegen een stootje en toch voelt het alsof je niks om hebt tijdens de sex.

Dankzij de volledig unieke zeshoekige structuur, biedt HEX een op maat gemaakte fit om de gevoeligheid en de intimiteit van seks voor beide partners te verbeteren. Lelo HEX levert sterkte, ondanks dat het condoom zo dun is door zijn revolutionaire zeshoekige structuur. Een klein gaatje zorgt door deze structuur niet tot scheuren van het condoom en is daardoor veiliger dan ooit. Het is de eerste belangrijke innovatie in jaren in de condoom markt, en de media over de hele wereld roept het uit als een van de belangrijkste ontwikkelingen in de condoom-technologie voor decennia.

De structuur bestaat uit 350 verbonden zeshoeken, HEX maakt een gevoeliger en intieme seksuele sensatie mogelijk , en een stevigere bevestiging die zachtjes grip heeft op de penis om afglijden te bestrijden. Perfect glad aan de buitenkant, geweven van binnen; het zeshoekige web binnen buigt en strekt zich uit tot een groot aantal vormen voor een perfecte pasform.


Material: Natural Latex
Thickness: 0.045 mm
Diameter: 54 mm (standard size)
Length: 180 mm
Slightly Scented
Natural Color
Lubricated (non spermicidal)