Miss Steel

Lelo - Luna Vaginale Balletjes

Lelo - Luna Vaginale Balletjes

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 54,90

Product informatie

 De Luna Beads van Lelo zijn de ideale vaginale balletjes om je bekkenbodemspier mee te trainen en om tegelijkertijd van te genieten. Deze van siliconen ben wa balletjes gemaakte stimuleren, masseren en trainen. Door te trainen met de Luna Beads krijg je goed getrainde bekkenbodemspieren en vaginaspieren. Hierdoor wordt je vagina strakker en heb je een beter controle over je orgasme. Een sterker bekkenbodem zorgt voor maximaal plezier tijdens de sex! Want ieder orgasme van een vrouw gaat gepaard met het samentrekken van de bekkenbodemspieren. Hoe sterker het bekkenbodem des te intenser zullen je orgasmes zijn. Het dragen van de balletjes is daarbij voor veel vrouwen al een sensueel gevoel.

Kenmerken:

 • - Ben wa balletjes van siliconen
 • - Train je bekkenbodemspieren
 • - Sensueel gevoel tijdens het trainen
 • - Maximaal plezier tijdens sex
 • - Intensere orgasmes
 • - Voor gebruik tijdens/na zwangerschap
 • - Te gebruiken bij Incontinentieproblemen

Waarom je bekkenbodemspier trainen?
De bekkenbodemspier is een heel belangrijke spier in ons lichaam. Het verslappen van deze spier veroorzaakt o.a. incontinentie. Net als iedere spier is deze te versterken. In de volgende situaties kan dit nog meer positief effect hebben:

 • Bij bekkeninstabiliteit tijdens de zwangerschap wordt aangeraden door middel te trainen zodat tijdens laatste stukje van de zwangerschap het bekkenbodem iets meer gewicht kan opvangen.
 • Na de zwangerschap, dit telt voor alle vrouwen, of bij ongewenst urineverlies, dit kun je voorkomen door een goed getraind bekkenbodemspier te ontwikkelen.
 • Incontinentieproblemen, uit onderzoek blijkt dat bij 80% van de vrouwen met een goed getraind bekkenbodem nauwelijks tot geen klachten hebben.

Extra informatie
Hierbij een voorbeeld van hoe je met de balletjes en verschillende gewichten kunt trainen. Hier duurt het trainingsschema 10 weken. Iedere stap doe je 2 weken een uurtje of langer per dag.

Het trainingsschema:

 1. 1 balletje van 27 gram
 2. 1 balletje van 38 gram
 3. 2 balletjes van 27 gram
 4. 1 balletje van 27 gram en 1 van 38 gram
 5. 2 balletjes van 38 gram

Dit is een intensief trainingsprogramma, je kunt dit natuurlijk ook op een eigen tempo doen. HEb je nog nooit eerder balletjes gebruikt start dan met 20 minuten.

De Luna Vaginale ballen hebben een diameter van 36mm en daarmee de perfecte en comfortabele pasvorm voor iedere vrouw. De Luna Vaginale balletjes zijn geproduceerd van hoogwaardig ftalaatvrij silicone en daarom lichaamsvriendelijk.  Elke Luna bead systeem wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking en luxe satijnen zakje, naast een gebruiksaanwijzing, en volledig 1-jarige Lelo garantie.

Materiaal: ABS / body veilige siliconen
Afwerking: glanzend

Gordel grootte: 89 x 35 x 16 mm

Bead grootte: 36 mm
Gewicht: 2 x 28 gram (bloemblaadjes roze) 2 x 37 gram (poeder blauw)