Miss Steel

Lovense - Lush Bullet Vibrator

Lovense - Lush Bullet Vibrator

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

De Lush Smartphone Bullet Vibrator van Lovense is een leuk ondeugend en ook uitdagend speeltje voor stellen, maar is ook leuk als vrouwen speeltje voor solo gebruik. De bullet vibrator is ontworpen voor discreet gebruik in het openbaar waarbij u samen stoute spelletjes kunt spelen zonder dat anderen dit door hebben. Daarnaast is de Lush Bullet Vibrator ook ideaal voor stelletjes die soms op afstand van elkaar zijn.

De Lush Smartphone Bullet Vibrator is namelijk zoals de naam al doet vermoeden op afstand bedienbaar via uw telefoon of smartwatch. De bullet heeft een krachtige motor, maar is muisstil, geeft u de mogelijkheid om zelf vibratie patronen te ontwerpen en reageert ook op muziek. Zo kunt u samen of solo hands-free genieten.

Lovense Lush is gemaakt van zacht Siliconen en draagt zeer comfortabel. De bolling van de Lush zorgt dat tijdens het dragen de trillingen overgbracht worden naar de G-Spot.


- Handsfree inbrengbare bullet
- Volledig geoptimaliseerde antenne (die zich uitstrekt buiten het lichaam) waarmee controle tot 9 meter bereikt kan worden.
- Sterke en krachtige vibraties
- Bijna stil wanneer ingebracht

Kenmerken:
- Bodysafe zacht Siliconen
- Waterproof
- USB oplaadbaar
- 1,5 - 2 uur te gebruiken na volledig opladen
lovense lush