Miss Steel

Lovense - Max Masturbator

Lovense - Max Masturbator

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Maak kennis met Max een High Tech Masturbator van Lovense. Eén van de eerste high tech speeltjes voor mannen. Wat de Max Masturbator zo bijzonder maakt is gebruik van lucht dat subtiel door de masturbator wordt gepompt dat zorgt voor samentrekkingen van de masturbator. Zo ervaart jij dezelfde samentrekkingen als van een levensechte vagina. Daarnaast geven de vibraties een extra dimensie aan het gevoel dat je ervaart met deze masturbator.

Max High Tech Masturbator is gemakkelijk te besturen met de knopjes op de masturbator, maar is ook aan te sturen via de bijbehorende app die u gemakkelijk op uw telefoon download. Zo stuurt u simpel de settings van de lucht pomp aan tot de door u gewenste druk en strakheid van het kunstkutje. 

Om het nog een beetje spannender te maken !

Je kan bij deze masturbator jouw partner via de app de controle geven over jouw masturbator. Zo hebben jullie de mogelijkheid om wanneer jullie beide aan de andere kant van de wereld zijn, toch kunnen genieten van intiem sensueel genot samen. Tegelijkertijd kan jouw partner genieten van de bijbehorende vibrator Nora, welke de deteledildonic set compleet maakt. Jij kunt op jouw beurt dan weer haar vibrator besturen via dezelfde app.

De zachte sleeve welke zich binnenin max bevind voelt heerlijk zacht aan en heeft de structuur van een levensechte vagina. De masturbator is volledig oplaadbaar, kan spatwater gemakkelijk verdragen en is volledig bodysafe. Voor extra plezier en comfort raden wij  aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt je het speeltje gemakkelijk en hygiënisch met een toy cleaner.

Kenmerken: 
Materiaal: Silicone
Power: Oplaadbaar
Samentrekkingen: Ja
Vibraties: Ja
Bodysafe: Ja

Hoe zou een typische "seks op afstand"-sessie kunnen gaan?

1 ) Elk speeltje heeft bluetooth 2.0 en 4.0 LE. Het is geen probleem als uw telefoon of computer geen bluetooth heeft! Bij jouw aankoop krijgt je een gratis bluetooth-dongel waarmee je verbinding kunt maken met elke computer.
 
2 ) Onze software is volledig functioneel, en heeft videochat-mogelijkheden. Maar je kunt ook een andere videochat-dienst gebruiken of onze software gebruiken om alleen de speeltjes met elkaar te verbinden.
 
3 ) Begin met uitdagen en videochatten zoals je normaal ook zou doen. Als je klaar bent om wat 'interactiever" te gaan (seks op afstand), gaan jullie de speeltjes gebruiken. De speeltjes zullen op jouw bewegingen reageren en de feedback naar jouw partner sturen. Je zult de aanraking van jouw partner op een geheel nieuwe manier voelen.