Miss Steel

Lovense - Nora Vibrator - teledildonic

Lovense - Nora Vibrator - teledildonic

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

De Nora van Lovense is een USB Oplaadbare Teledildonic Rabbit Vibrator en hoort bij de Max Masturbator, maar voorziet jou ook zonder Max van ultiem genot. Nora is een vibrator die je zowel Clitoraal als via de G-spot laat genieten van heerlijke stimulaties. Nora heeft een krachtige vibrerende arm en de kop van Nora heeft inwendige parels welke in 3 verschillende patronen kunnen roteren en daarmee de binnenwand van de vagina masseren, maar deze functies zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken.  

Nora is een vibrator welke van oorsprong ontworpen is om samen met Max de Masturbator te gebruiken. Door gebruik te maken van de bijbehorende app, welke je heel gemakkelijk download op jouw telefoon, ben je in staat om samen te genieten terwijl jullie op afstand van elkaar zijn. Je kunt niet alleen samen spelen, maar ook elkaars speeltje besturen.

De body van Nora is sterk en krachtig terwijl de buitenkant van de vibrator zacht en comfortabel aanvoelt op uw huid dankzij de silicone skin. Deze maakt Nora tevens ook compleet bodysafe en waterproof in gebruik. Voor extra plezier raden wij aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt je jouw speeltje gemakkelijk en hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken

- De roterende kop heeft 3 instellingen voor g-spot stimulatie 
- Vibrerende arm biedt sterke trillingen aan de clitoris
- Ronddraaien kralen geven een massage aan de vagina wand
- Volledig waterdicht