Miss Steel

Luxe erotische Adventskalender 2019

Luxe erotische Adventskalender 2019

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Deze luxe erotische adventskalender 2019 is echt iets heel bijzonders. Geen deurtjes maar 24 prachtige doosjes van verschillende grootte met spannende verrassingen! In deze doosjes wachten 24 Seksspeeltjes van hoge kwaliteit om uitgepakt te worden. Maar ook lingerie, massage producten en bondage producten. Al met al meer dan voldoende voor een spannende decembermaand.

Uiteraard moet deze kalender een verrrasing zijn maar van de inhoud willen wij graag één seksspeeltje verklappen. De Womanizer 2Go die alleen al een waarde heeft van 119,95.

Als speciaal hoogtepunt bevat de adventskalender een handige Womanizer 2GO in de vorm van een lippenstift. Deze wordt geleverd in een in willekeurige kleurkeuze. De womanizer staat bekend om de unieke clitoris stimulatie zonder contact met de gepatenteerde Pleasure Air ™ -technologie in 6 intensiteiten en is ook waterdicht. Naast de bekende womanizer ter waarde van €119,95 staan er nog 23 andere verrassingen op jou te wachten -zoals van de merken Adrien Lastic, You2toys en Smile!

De adventskalender bevat ook een hoogwaardig boekje met spannende (sex) tips en productinformatie. Ontdek na het uitpakken een erotisch achtergrondmotief, dat alleen zichtbaar is via de verwijderde vakken.

Deze adventskalender maakt het plezier voor Kerstmis compleet! Happy X-Mas!

De adventskalender in boekvorm, kan je uitklappen, en de doosjes zijn gemaakt van stevig karton. Een boekje in Duits en Engels is bij gesloten.

Formaat: 29,8 cm x 41,3 cm x 17,1 cm.

Luxe adventskalender
Inclusief Womanizer 2Go in de vorm van een lippenstift
24 Doosjes met verrassingen
Seksspeeltjes
Bondage toys
Lingerie