Miss Steel

Luxeluv - Memphis Bluetooth Speaker & Masturbation Cup

Luxeluv - Memphis Bluetooth Speaker & Masturbation Cup

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Dit is iets voor de avonturier, voor de man die geen grenzen kent.

Memphis heeft een dubbele functie: aan de ene kant is het een Bluetooth luidspreker met een goede geluidskwaliteit; aan de andere kant is het een kwaliteits mannelijke masturbator. Lekker voor onderweg , in je hotel bijvoorbeeld. Zet de muziek aan en niemand hoort je kreunen van genot.

De stijlvolle Bluetooth-luidspreker die in alle instellingen een hoogwaardig geluid levert of juist de geluiden dempen tijdens het masurberen met deze masturbator. De hygiënische en volledig wasbare real-feel sleeve hecht aan een kleine maar krachtige vibrator om intense sensaties te leveren die letterlijk resoneren met wat je ook luistert. Muziek heeft nog nooit zo goed gevoeld. Kenmerken zijn een luidspreker van hoge kwaliteit die je via Bluetooth of via een kabel verbindt. Echte gevoel van penetratie door een sleeve die lichaamsveilig zacht en van flexibel silicone is ; de cup heeft een instelbare zuigkracht; magnetische USB-opladen; meerdere vibratiepatronen; en een verwijderbare sleeve voor gemakkelijk schoonmaken na gebruik.

Al Luxeluv speeltjes hebben verschillende vibratie standen, zijn gemaakt van lichaamsveilige materialen, makkelijk schoon te maken, oplaadbaar en stijlvol ontworpen zodat ze passen bij je lichaam en fantasieen.

Memphis
Verhoog de intensiteit op elke manier met de mannelijke masturbator die geinspireerd is op de stad van de rock en roll. Afgestemd op al je behoeften, en niet te vergeten je muziek.

Product omschrijving
Bluetooth luidspreker en masturbatie cup
- Cup die aanvoelt als een echte vagina
- Knijpbare cup voor aanpasbare zuigkracht
- Magnetisch USB opladen
- Super lange batterijduur
- Krachtige motor
- Verschillende vibratie patronen
- Extra kabel om te verbinden met je pc of telefoon

Product eigenschappen en afmetingen
Afmetingen: Hoogte 202,6 mm Breedte 81,5 mm
Diepte: 130 mm
Gewicht: 557g
Gewicht accessoires: 61g
Gewicht product met verpakking: 0,9 kg