Miss Steel

Magic Motion - Flamingo Vibrerende Bullet

Magic Motion - Flamingo Vibrerende Bullet

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Wordt stout en nat waar en wanneer je maar wilt.

Voel de adrenaline door je lichaam stromen met de nieuwste Flamingo Vibrator. Dit vibrerende eitje stuurt intense golven van plezier recht naar je G-Spot. Flamingo is hét speeltje voor koppels die geile spelletjes willen spelen op openbare plekjes en voor vrouwen die graag uitgaan en stiekem genieten. Ook Webcamdames laten deze flamingo makkelijk bedienen door hun klanten.

Al wie beschikt over een Smartphone met Apple iOS 7.0/Android 4.3 (of alle nieuwere modellen) kan Flamingo bedienen via de ‘Magic Motion’ app. De applicatie is gratis te downloaden via de App Store, Google Play of door het scannen van de QR code in de handleiding. De app verbindt via Bluetooth met Flamingo en laat je heimelijk genieten van pittige vaginaal inwendige vibraties.

Lange afstand spelletjes ? Dat kan ook zelfs vanaf de andere kant van de wereld! Is je lief ver weg laat hem dan ook de app downloaden en nodig hem of haar uit jouw flamingo te bedienen. Zelfs via whatsapp speel je dan de geilste spelletjes op afstand. Jouw mobiel moet altijd wel in de buurt blijven van de flamingo voor de bluetooth connectie. Het nberiek van de bluetooth is binnen 1 ruimte ongeveer 10 meter.

Flamingo vibreert met je favoriete muziek op je telefoon. Maar ook stemgeluid, vibratiepatronen en spelletjes via internet-chat behoren tot de mogelijkheden van de app. Vergeet je Flamingo tot slot niet te dragen tijdens het uitgaan. Voortaan hoor je niet enkel de beats in de discotheek maar doen ze je smelten van intiem genot door heftig tekeer te gaan op je G-Spot.

De App wordt regelmatig vernieuwd, zodat je je Magic Motion-speeltje ook steeds op nieuwe manieren kunt gebruiken.


Product Specificaties:
- Afmetingen: 9,7 x 3,8 x 2,8 cm
- Gewicht: 45g
- Batterij: Li-on 360mah/3.7v
- Oplaadtijd: 1 uur/400 ma/5.0v
- Werktijd: tot 4 uur
- Draadloos: Bluetooth 4.0 Low Energy
- Materiaal: ABS/body-safe siliconen
- Frequentie: 7500 r/s
- 2 LED's die knipperen met vibratie

Kenmerken van Magic-Motion App:
- Gratis te downloaden in Apple Store/Google Play (wordt automatisch geüpdate met nieuwe functies)
- Werkt vanaf iPhone 4S en Android 4.3 met Bluetooth 4.0 (en alle hogere modellen incl. tablets)
- Magische bediening via muziek, beweging, geluid,touch,etc…
- Spelletjes spelen via chat over internet (Skype/WhatsApp/WeChat)

Hoe te bedienen: