Miss Steel

Maia Toys - Kegel Ballen Neon Roze

Maia Toys - Kegel Ballen Neon Roze

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 15,00

Nu voor: € 9,95

Product informatie

De siliconen kegel ballen hebben een gladde afwerking voor non-stop een erotische gevoel bij beweging en zijn zeer geschikt om de bekkenbodemspieren te trainen.

Deze zijden zachte siliconen duo balls zijn ontworpen voor aangepaste gebruik en genot. Ga je voor het eerst balletjes gebruiken, raden we aan te beginnen met een enkelballetje en te oefenen deze op zijn plaats te houden. Elke kraal heeft een gewicht van 28,3 gram.

Zodra je de balletjes draagt zullen je bekkenbodem spieren zich aanspannen om de balletjes op hun plaats te houden. je kan ook trainen door de balletjes omhoog en omlaag te duwen met je bekkenbodempieren. Gebruik 2 balletjes als je al meer ervaren bent.

Afgezien van de praktische toepassingen van deze fantastische eeuwen oude uitvinding, kunnen de ballen ook wonderen verrichten bij het vergroten van het seksueel genot. Bewegen terwijl je de balletjes draagt zorgen voor een aangenaam, subtiel gevoel van plezier, omdat de ballen zachtjes schudden, stimuleren ze je inwendig. Veel vrouwen houden van het gevoel van de parels in hen, en vinden dat het het verlangen verhoogt. De ballen zijn een geweldige manier om fysiek en mentaal meer te genieten van seks.

Gemaakt van hygiënisch, hypoallergene silicone, fluweelzacht, en vrijwel naadloos zijn deze Ben Wa balletjes bij uitstek geschikt voor de gevoelige huid, plus, grondig reinigen is zeer gemakkelijk. Siliconen is ook temperatuurgevoelig, waardoor het snel opwarmt tot de lichaamstemperatuur. Gebruik altijd een goede glijmiddel op waterbasis indien nodig op het eerste balletje, vermijd silicone formules en contact met andere siliconen producten.


Kenmerken:
- Kegel ballen bedekt met zijdezachte siliconen van medische kwaliteit.

Afmeting:
- Inbrengbare afmeting: 2 cm
- pers stuk 28,3 gram