Miss Steel

Manta | Fun Factory Groen - Masturbator

Manta | Fun Factory Groen - Masturbator

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 99,90

Product informatie

Je weet niet wat je mist zonder Manta

Sextoys gemaakt voor mannen zijn vaak enorm, lelijk en lastig te gebruiken met een partner. De slanke, gemakkelijk te hanteren MANTA is ontworpen om perfect te te kunnen gebruiken voor een heerlijke Solo masturbatie of om samen met je partner van te genieten. Jouw penis vernadert feitelijk in een vibrator bij gebruik van de Manta tijdens de seks. Hij is daarnaast ook een geweldige blowjob-accessoire.

De ribbetjes van de MANTA houden glijmiddel vast voor een beter gevoel.
6 snelheden & 6 trillingspatronen
18 cm x 5,2 cm, 242g

EEN MANNEN TOY VOOR TWEE
De MANTA is ontworpen voor mannen, en is ook en geweldig speeltje voor koppels. Als je het tijdens de geslachtsgemeenschap tussen je in houdt, kun je allebei de vibratie voelen. Ook verandert een blowjob in een onvergetelijke sensatie. Waar standaard strokers veel te groot kunnen zijn of gewoon lelijk om samenvan te genieten, zal dit stijlvolle speeltje een hoofdrol je seksleven krijgen.

Voor haar is de Manta ook een sensatie. Hij past perfect tussen de schaamlippen en grijpt de clitoris met zijn trillingen. Inwendig is de Manta ook te gebruiken en de vleugels trillen fantastisch tegen de G-Spot.

GENIET SOLO
Deze Sextoy is niet alleen voor met z'n tweeën! De MANTA is ook ideaal om heerlijk solo mee te masturberen. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat je comfortabel kunt heen en weer bewegen, en het handvat is zo ontworpen dat de vibraties niet je hand verdoven.

HOUDT HET GLIBBERIG
Zie je de richels aan de binnenkant van de vleugels? Die zijn voor het glijmiddel. Het ontwerp houdt uw glijmiddel gelijkmatig verdeeld, voor precies de juiste hoeveelheid.

VOOR DIEPE TRILLINGEN
Die manta vorm is niet alleen voor een betere omarming van de penis. De "vleugels" en de spleet in het midden vergroten ook het vermogen van de motor en voegen beweging toe aan de vibratie.

GEBRUIKSGEMAK
Ons kenmerkende handvat maakt het gemakkelijk om de MANTA te gebruiken, zelfs als er glijmiddel op jouw handen zit.
Met de intuïtieve interface met drie knoppen kun je de instellingen wijzigen zonder de actie te pauzeren.

PERFECT VOOR REIS
De MANTA heeft een reis lock, zodat je je  nooit zorgen hoeft te maken dat hij in je koffer aan zal gaan.